Singurul ziar care imi inlocuia browsingul pe net in timp ce mergeam cu metroul se inchide. De ce? Nu stiu, posibil din cauza nenorocitei asteia de criza care a dus bugetele de publicitate in zona derizoriului.

Dar poate si din alta cauza. Romulanii preferau in ultimul timp mizeriile alea de Click, Ring, Libertatea si toate celelalte scursuri abjecte. Poate ca nu mai era loc si de un ziar strict informativ si scris decent.

Pacat. Oricum, cred ca tinerii care au facut scoala de jurnalism la acel ziar vor iesi mult mai intariti si mai maturi din acest final nefericit. C’est la vie. Din pacate o sa aiba ceva luni fierbinti in fata, caci criza abia incepe si primii care au de suferit sunt cei care creaza continut decent.

Curaj oameni buni, eu unul va tin pumnii sa reusiti sa construiti ceva bun pe cei 2 ani de scoala de Compact :)

Share →

2 Responses to Ziarul Compact se inchide, ramanem cu mizeriile

  1. [...] In blogosfera, inchiderea ziarului Compact Bucuresti a fost dezbatuta pe urmatoarele bloguri: – Andi Laslau – “Compact Bucureşti”, ultima apariţie – zvoner.ro – Ziarul Compact se inchide, ramanem cu mizeriile [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card