Dupa 3 ani si jumatate de munca si incapatanarea (prosteasca) de a ramane doar pe continut, Xplorio.ro, blogul nostru de turism, intra in sfarsit in top 50 trafic.ro, intre site-urile de turism.

Mai precis, direct in top 30, pe pozitia 27 (ultima saptamana din iunie), sau pe pozitia 32 pe intreaga luna iunie, luand in calcul atat clasamentele SATI cat si trafic.ro. Intre site-urile de continut, este al doilea, dupa lazy.ro, restul site-urilor din top fiind de servicii, plus doua agregatoare de impresii de calatorie.

homepage

Din fericire traficul se mentine sus, iar sursele sunt diverse, generate atat de interesul romanilor fata de concedii, cat si de campania Redescopera Romania. Cum luna aceasta blogul ar trebui sa se bucure si de un facelift, sunt curios daca isi va atinge tinta de 100.000 de unici pe luna pana la sfarsitul anului… :) Pentru asta pregatim noi functii pentru Xplorio, care sa-l faca mult mai interactiv.

Din acest motiv, pot spune ca xplorio.ro este cel mai important blog de turism din .ro, cel putin prin prisma numarului de vizitatori. Mai sunt multe de facut la el, extrem de multe, caci lipsa timpului si-a spus cuvantul mai ales in ultima vreme. Si o sa le facem.

Ca o mentiune cu privire la site-urile de turism (content): traficul tuturor acestor site-uri vine in proportie covarsitoare din lucruri adiacente turismului, de la prognozele meteo pana la detalii amanuntite cu privire la anumite monumente istorice. Desi majoritatea au creat site-uri de rezervari sau directoare de unitati de turism, este nevoie si de reviste electronice de calatorii, nu credeti? :)

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card