What about that?! :)

Onor Vlad Tepes ar putea avea sansa de a fi jucat de doi dintre cei mai doriti actori ai momentului de la Hollywood: Sam Worthington si Michael Fassbender. Culmea, tot in stilul Hollywood, cele doua filme ar aparea relativ in acelasi timp si vor beneficia de buget si nume actoricesti pe masura. Zic “ar” pentru ca desi informatii despre cele doua filme tot continua sa apara, sunt deseori contradictorii si niciunul dintre ele nu a intrat inca in faza de filmare efectiva.

Vlad, by Brad Pitt

Primul proiect – si cel mai vechi – este al lui Brad Pitt, care de vreo doi ani incoace se tot gandeste daca sa faca sau nu filmul “Vlad”, in care ni se arata Vlad Tepes in stil realist. Un film de actiune, de razboi, iar daca e sa ne uitam la ce joaca Michael Fassbender in ultimul timp, in mod cert si un film cu destule niveluri psihologice.

E extrem de greu sa gasesti informatii noi privitoare la acest film, insa daca New York Times ne ofera deja informatii despre echipa de productie si despre starul principal, eu zic ca e de bine!

Dracula: Year Zero

Avand in vedere succesul seriei Twilight, normal ca producatorii filmelor cu vampiri se reorienteaza catre Tata lor, Vlad Tepes, intr-un film in care actorul principal e nimeni altul decat Sam Worthington, noua masina de facut bani pe marele ecran. Se pare ca filmarile au fost amanate (trebuia sa inceapa in iunie anul acesta) insa cine stie, poate ca filmul se va face pana la urma. Daca se face, filmul il va reprezenta pe Vlad tot intr-un stil realist, dar cu o transformare treptata in ceva malefic. Cam greu pentru bondocul atomic obisnuit sa dea doar din maini, ramane sa vedem…

Dar Vlad al nostru va mai aparea sub diverse forme, mai tipice Hollywood-ului: in Hotel Transylvania (desene animate in 3D produse de Sony, cu Ben Stiller aflat in spatele vocii printului intunericului), iar di Caprio produce Harker, un nou film Dracula, reinterpretat in cheie politista.

Nu ne ramane de facut decat sa asteptam… :)

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card