În octombrie 2005, un adolescent de 17 ani din Iași a violat fetița de 8 ani vecinilor cu atâta brutalitate încât autopsierii i-au găsit mai târziu unul dintre dinți în esofag, apoi a lăsat-o moartă în subsol, într-o cutie de carton, timp de 2 luni.

Același individ mai violase doi copii. Dar nu oricum. „După ce a fost violat, un băieţel a fost obligat să mănânce fecale. Celălat copil abuzat a spus că agresorul a urinat apoi în gura lui. Părinţii acelor copii nu au depus plângere.”

Se pare că a mai fost un individ participant la violul și omorul fetiței, rămas neprins, pentru că nu a fost urmărit.

Desemnat de IJP Iași, din „greșeală”, cu nume și prenume drept principal suspect, un taximetrist inocent în vârstă de 28 de ani s-a spânzurat.

La aflarea intenției de clemență cu privire la violatorul de copii (condamnat la doar 20 de ani cu executare, pentru omor deosebit de grav, dar fără cruzimi – în ciuda rănilor de pe tot trupul fetiței), tatăl fetiței s-a sinucis și el.

Mama fetiței a rămas singură, fără fiică și fără soț. Criminalul a intrat la pușcărie.

Larisa Chelaru. Copilărie curmată. Sursa: newspad.ro

Larisa Chelaru. Copilărie curmată.
Sursa: newspad.ro

8 ani mai târziu, pedeapsa i-a fost redusă datorită noului Cod Penal. Cum își executase deja jumătate de pedeapsă iar la pușcărie e aglomerat, ieri a fost eliberat.

Vrea să se facă instalator. Numai bine să intre în alte case, să violeze și să omoare alți copii.

8 ani pentru 3 oameni morți din cauza lui, 8 ani de repaos pe banii noștri, 8 ani care nu i-au pus la loc circuitele, căci un astfel de criminal nu este un simplu adolescent care omoară pe cineva la o beție, este un Hannibal Lecter în devenire.

„Pușcăriile sunt prea pline!” Ăsta a fost sloganul sub care s-a adoptat noul Cod Penal, cel care reducea multe pedepse, pentru că e aglomerat la pârnaie și nu avem 20-30 de milioane de euro să construim altele, în care ar încăpea violatorii, ucigașii, corupții – ah, dar stai, de ce să stea corupții la închisoare? Și cum trebuia să-și scape corupții lor, au dat-o generală, ca să fie bine, să nu fie rău.

Prin asta, au dovedit că sunt ucigași, violatori, tâlhari, nemernici la fel de mari precum cei care trebuia să-și petreacă ani grei departe de oamenii normali, de cei care nu simt nevoia să-i crape capul aproapelui, să-i fure bunurile, să violeze copii sau să tragă țepe. Tot la fel cum au fost ucigași, violatori, tâlhari și nenorociții de polițiști de la IJP Iași care nu au fost în stare să găsească copila, care au dat publicității numele unui suspect, deși acesta tocmai fusese scos din cercul de suspecți (numai bine ca omul, terorizat, să se sinucidă), care nu au adăugat la dosarul său violurile precedente asupra altor copii, precum și judecătorii care s-au făcut părtași la iertarea unui criminal odios la modul absolut.

Dar mai presus de toate, sunt cei care au gândit și răzgândit legea, pentru a acorda clemență acolo unde de fapt răspunsul societății ar trebui să fie scaunul electric, injecția letală sau plutonul de execuție.

Cam asta este dreptatea în România în secolul XXI.

Am o singură dorință. Ca fiecare dintre cei care au contribuit la această crimă odioasă, atât prin incompetența lor, cât și prin clemența lor, să se trezească cu Robert Ciobanu în casă. Ei, nu copiii lor, căci săracii nu au nicio vină.

Cum nu a avut nici fetița de 8 ani care astăzi s-ar fi apropiat de terminarea liceului, nici tatăl ei care azi ar fi alergat de colo-colo în pregătirile de Crăciun, nici tânărul care azi, la cei 36 de ani ai lui, ar fi fost tată și ar fi câștigat o pâine cinstită pentru familia lui.

Silă.

Tagged with:  
Share →

12 Responses to Ucigașii și violatorii din Parlament tocmai au mai omorât o fetiță

 1. Alex Ivanov says:

  > Părinţii acelor copii nu au depus plângere

  Cum de nu ai dezvoltat partea asta a subiectului ? Ei par cei mai vinovati pentru crima si decesele ce au urmat.

 2. miluch says:

  Repet: de aia nu mai pot ei de sila noastra.

 3. eva says:

  In temeiul dispozitiilor .art. 21 alin.2 si 3 din legea nr. 187/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr.286/2009 privind Codul penal, rectificata si cu modificarile ulterioare, inlocuieste pedeapsa executabila de 20 de ani inchisoare aplicata numitului Ciobanu Robert Constantin, in prezent aflat in Penitenciarul Iasi, prin sentinta penala nr.489 din 25.07.2006, pronuntata de Tribunalul Iasi, mentinuta prin decizia penala nr.66/MF/19.10.2006 a Curtii de Apel Iasi, mentinuta si ramasa definitiva prin decizia penala nr.7270 din data de 14.12.2006 a I.C.C.J.- Sectia Penala cu masura educativa a internarii intr-un centru de detentie prev. de art. 125 din legea nr. 286/2009 pe o durata de 15 ani. In temeiul dispozitiilor art. 21 aliniatul 4 din legea nr.187/2012 din durata de 15 ani a masurii educative a internarii intr-un centru de detentie scade durata pedepsei executate anterior de numitul Ciobanu Robert Constantin de la 29.12.2005 la zi.

  Daca inteleg bine, nu cred ca il elibereaza de tot ci il muta intr-un centru de reeducare, unde mai are de stat vreo 7 ani.

 4. admin says:

  Ar fi foarte bine. Individul este în mod clar un psihopat care nu are ce căuta liber în societate. Cu medicamentele potrivite și mai ales cu supraveghere, ar fi inofensiv.

  Din păcate, condițiile de la noi sunt precare la modul absolut. Ca să nu mai spun de nedreptatea ca un astfel de individ să continue să trăiască. Va fi mereu, mereu o amenințare. Nu e vorba de un simplu viol aici (nu că aia ar fi mai puțin rău), e vorba de un mod absolut odios în care s-a comportat cu victimele.

 5. gigel says:

  Sunteti un popor prost, sincer. Ce tot gasiti argumente in apararea animalelor de la conducere? Politia se poate autosesiza dar nu e sanctionata cand nu o face, polotia trebuie sa faca ancheta ca la carte dar nu o face, ligile trebuie dure, cum poti sa pui in libertate un violator sau un criminal? Pe viata se da mai alesnla crima cu premeditare, ca sa dai o lege corecta tre sa fi in cazul pagubitului nu un grasat cu colesterolul maxim si cu alcol in sange intr-o camera de parlament. S-a dus dracu orgoliul vostru demoameni, cand se iese in strada stati si va uitati la tv si spuneti ca sunteti romani, suntem condusi de o gloata de multimilionari in euro si voi va asteptati la corectitudine si mila? Pai ce crezi ca vrea ala acolo? Sa faca altii, daca nu mai vroia bani statea acasa si-si cheltuia averea. Suntem prostiti de guvern de biserica de zecile de partide aparute peste noapte si cand apare un candidat independent nici nu-l bagati in seama’ voi vreti averi cheltuite pe campanii…ieftini mai sunteti, slabi, fricosi si miseli, astea nu sunt legi ci sunt regulile lor puse intre ei ca sa nu zica lumea ca nu au un cod. De ce sa oferi sansa unui criminal sau violator care si-a premeditat fapta cu buna stiinta? Ca sa mai piara copilul altuia in chinuri? Si cate violuri si batai face politia in sate sau orase mici si toat lumea stie si nimeni nu se autosesizeaza? Nu va mai lasati prostiti’ nu mai votati cand nu aveti de ales, nu maisustineti aparenta!!! Sanatate romani!

 6. Andrei says:

  Pe langa informatiile bune prezente in aces articol, ai strecurat cateva informatii eronate legate de caz.Daca ai fi tratat mai serios subiectul si ai fi vorbit cu organele de cercetare penala sau ofiterul de probatiune ai fi aflat toate informatiile corecte.

 7. admin says:

  Enlighten me. Eu am relatat ce am citit în presă. Nu e scopul acestui blog să facă investigații.
  Dacă poți rezuma concret ce și unde am greșit, fac un update.

 8. eugen harut says:

  crima,executie,era mai bine in Texas,ochi pentru ochi.cand a omorat-o se uita in ochii ei,eu l-as executa imediat cu pistolul intre ochi

 9. Vasea says:

  Nu cred sa fie singurul caz atit de revoltator insa as fi de acord ca cineva sa ia o initiativa s-ai putem determina pe cei in masura sa introduca drept pedeapsa legea talionului si ati vedea daca nu cei ce savirsesc astfel de fapte ar fi din ce in ce mai putini. Sustin inversunarea comentariilor anterioare dar nu e suficient. Hai sa facem ceva in acest scop si astfel nu am mai trai cu frica ca macar cei care au savirsit o astfel de fapta oribila nu o vor mai face a2a sau a3a oara. Aem destule victime datorita unor legi strimbe cum sint multe in Romania facute de niste neispraviti care vad lucrurile cu ochelari de cal si care nu au puterea de a vedea din partea opusa. Sustin ceia ce am scris si sper ca uniti sa putem face ceva pentru a nu mai fi nevoie ca niste suflete nevinovate sa fie victime ale unor ?????.caci nici nu pot fi numite nici oameni nici animale. IMPREUNA VOM INVINGE.

 10. alin says:

  Nu ii plange de mila fetei moarte. Azi ar fi ajuns o curva cu poze nud pe facebook, ca 99 % dintre fetele de 18 ani. Asa ca….

 11. admin says:

  @alin ori ești prost, ori maxim de frustrat. Sunt fete de 18 ani la locul lor, majoritare chiar. Depinde în ce cercuri te învârți.

 12. alin says:

  Nenea Admin, poti sa ma faci cum vrei, nu poti schimba faptul ca am dreptate. Vrei sa iti si arat doar un exemplu de cum putea ajunge ? OK, uita-te :

  https://muligambia.com/static/files/uploads/2014/october-2014/23oct-9-@w.660-h.500.jpg

  Daca tu crezi ca alea normale sunt majoritare, probabil nu locuiesti in Romania. Sincer iti spun, fara nicio frustrare sau rautate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card