Aceasta imensa scarba… Iata cat poate costa verticalitatea editoriala a tonomatelor de la noi de la TV.

Locul I cu coronita, Natangul.

Rep: Am vrea sa stim ce oferta aveti dvs, unde poate sa apara ?
- Ce sa va spun… La Ordinea Zilei, Stirea Zilei, ambele sunt pe Antena 3, pe Antena 2 la Vorbe Grele.Rep: A la Ciutacu, nu? Vorbe Grele, la Ciutacu.
- Da, da la Ciutacu.Rep: Pai ne-ar interesa la Ciutacu. Cam cat ar costa?
- Acum nu va pot spune un cost estimativ. E cam pe ultima suta de metri, deja programarile au fost facute. Am o rugaminte: sa ne faceti dumneavoatra o oferta in sensul acesta.

Dupa discutia telefonica am trimis oferta pe mail, adica 10 000 de euro pentru o aparite la emisiunea Vorbe Grele, realizata de Victor Ciutacu. Reprezentanta Antena 3 revine cu un telefon:

- Am discutat si eu cu persoanele implicate in campanie. Propunerea noastra este de
20 000 de euro. Contractul sa se faca prin agentia dumneavoatra pentru ca nu putem incheia contract cu dansul pentru ca el este candidat si legea nu permite. Mai ales ca noi am anuntat ca nu percepem taxa pentru emisiuni de dezbatere electorala. Este un contract de comunicare si PR. Eventual, va trimit un model pe mail.
(N.R. Dupa cateva ore am primit pe mail un formular de contract in alb)

Rep: Da, va rog sa trimiteti pe mail.
- In ceea ce priveste intrebarile: Da se pot agreeea un numar de intrebari, dar nu chiar toate. Acum nah… sa ii mai ramana si moderatorului ceva de improvizat.

Rep: Da, bine. Dar sa nu il puna in dificultate
- Aaa….Nu, categoric nu. Asta nu se va intampla
.

Locul II si-l adjudeca, asa cum era de asteptat, Nasul, dar nici cei de la Realitatea nu sunt cuseri la gura. Toti formatorii de opinie, toti sfintii in gura carora se uita toate babele si mosii care se duc poimaine la vot, toti educatorii tarii, toti pedagogii moralitatii politice…

Problema nu e ca o fac pe bani, caci asta e practica generala. Problema e ca promit (si se tin de cuvant) ca nu vor agasa in niciun fel invitatii. Ca nu vor fi probleme. Categoric nu vor fi. De fapt nici n-au fost. 

Toti (sau, din fericire, aproape toti, caci au fost si refuzuri), cu nimic mai buni decat astia:


“Alege-ti cu grija stapanii”, clama un promo acum ceva vreme…. Hm. Niciun stapan nu a reusit sa se ridice fara ajutorul lor, al latrailor pe bani. Am cautat in zadar clipul cu Victor Rebengiuc si hartia igienica. Poate ca era la fel de potrivit.

Pe aceeasi tema:  zoso, deceblog

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card