Inca o drama cu copii. Se tin lant, iar de data asta este vorba despre un copil bun, o tiganca de 17 ani, careia ii placea scoala si vroia sa faca din asta viata ei. Dar parintii erau de alta parere.

Sunt chiar curios, cate dintre asociatiile de protectie a drepturilor minoritatilor se vor implica si de asta data, cu aceeasi vehementa cu care s-au simtit vexate de injuraturile private ale presedintelui?

Suntem atat de preocupati sa fim politically correct incat din pacate vom uita care este realitatea crunta din cadrul comunitatilor tiganesti: femeile nu au practic niciun drept, copiii sunt fortati sa accepte niste traditii medievale iar parintii fac orice numai munca nu. Si nu ma refer aici la indivizi, ci la comunitati, ca sa fie clar.

Pe de alta parte, cati copii trebuie sa mai moara pana sa ne dam seama ca e ceva putred rau de tot in invatamantul romanesc?

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card