Fiecare dintre noi este la curent cu campanii pentru copiii defavorizati, pentru oamenii cu handicap, sau pentru supradotati. Fiecare dintre noi mai doneaza uneori, din mila, si pentru ca statul roman nu isi face datoria pe banii nostri.

Putini dintre noi insa ajung sa fie la curent cu necazurile si tragediile care se intampla celor de langa noi, din bransa noastra, din mediul nostru profesional. Pentru ca astfel de tragedii se consuma de multe ori in tacere.

Dan Santimbreanu este unul dintre oamenii de PR care lucreaza pentru o multinationala din Romania. Are doua mastere, o situatie financiara similara cu a celor din bransa, adica decenta, si un bun renume in domeniul sau. Oameni care nu il cunosc personal, cum sunt si eu, au auzit insa de numele sau, ceea ce inseamna destul.

Dan mai are o si tumoare pe creier. Operabila in Romania, dar cu sechele inadmisibile. Detectata foarte tarziu, tot din cauza sistemului medical avansat din Romania. Motiv pentru care Dan are nevoie de 33.000 de euro pentru a ajunge intr-o clinica straina unde sa fie operat fara sechele.

Restul povestii il aflati citind la el pe blog. Eu as zice asa: donam de multe ori pentru oameni de care n-am auzit niciodata, si pe care ii consideram defavorizati. Sistemul medical din Romania nu ne permite nici noua, chiar daca suntem sau am fost angajati ai unor firme mari, sa beneficiem de operatii care sa ne lase sa ramanem oameni normali.

The best and brightest nu cer de obicei ajutor. Si foarte rau fac, pentru ca atunci cand ramanem fara ei, ne lamentam tardiv si inutil. Asadar… haideti sa-l ajutam pe Dan cu cat putem, si in timp util. Orice suma donata zilele acestea va insemna o mare diferenta in viata lui.

Si atunci cand ne vom intalni din nou cu Dan la evenimentele de business, vom sti ca am facut si noi ceva pentru unul de-al nostru. Si ca si el, si altii, vor face acelasi lucru si in cazul nostru, daca vom avea nevoie. Intr-un sistem in care ni se iau doar banii, fara a primi ceva in schimb, din pacate asta e singura cale prin care ne putem ajuta, deocamdata.

Aflati aici unde se poate dona.

Tagged with:  
Share →

2 Responses to The best and the brightest. Vrei sa-i salvezi? Acum poti.

 1. dasanti says:

  Multe multumiri pentru cuvintele tale! Va tin la curent pe blog cu ce s-a mai intamplat. Craciun Fericit!

 2. dasanti says:

  NU MAI AUZI CU O URECHE, AI AMETELI, PROBLEME DE ECHILIBRU, DURERI DE CAP INGROZITOARE, ITI CURGE SANGE DIN NAS?

  AI SIMPTOMELE ACESTEA? EU LE-AM AVUT SI AM AFLAT PREA TARZIU CAUZA LOR.

  DACA AS FI AFLAT DIN TIMP CAUZA LOR, AVEAM MAI MULTE SANSE SA MA FAC BINE!

  AFLA MAI MULTE LA URMATORUL LINK: http://dansantimbreanu.wordpress.com/2007/12/21/neurinom-acustic-sau-cum-sa-i-furi-zambetul-unui-pr/

  Dati va rog mai departe! Poate prietenii vostri sufera de aceste simptome si ii puteti ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card