Patru dume au venit ieri năvală peste noi dinspre clasa politică

1. Aleșii poporului nu vor mai putea vota pe conștiință sau onoare, ci doar pe Dumnezeu.

Normal, când n-ai nici conștiință, nici onoare, nu poți vota decât pe Dumnezeu, nu?

2. O tânără speranță a politichiei românești de mărgăritar, Alina Gorghiu, s-a arătat neplăcut impresionată de ideea dărâmării zidului Bucureștilor – adică zidul care desparte aleșii de alegători, Zidul Parlamentului. Cum, să vină ăia cu „mici și bere” în fața Parlamentului?!

Normal, când ajungi sus, pe votul ălora care înfulecă mici și gâlgâie bere, nu prea mai vrei să ai de-a face cu ei. Trebuie să-ți aperi spațiul vital, profitând de un zid gândit de Ceaușescu și de comuniști. Doar asta e în sângele tău de liberal, nu?

3. Președintele B45eskoo a arătat cât de conectat e cu realitatea când a spus că ar trebui ca în clasa pregătitoare copiii să aibă acces la computere.

Normal, fetele lui sunt mari deja, de unde să știe el că până și copiii de un an jumate dau deja cu degetele pe ecranul televizorului, mirați că nu mișcă imaginea, așa cum fac pe tabletă sau smartphone-ul părinților? Întâiul Informatician al țării ar putea să ne scutească de sfaturi bune acum 5 ani, azi desuete. De fapt, ar putea să ne scutească de sfaturi. Sau să ne scutească pur și simplu.

1

London News Pictures/Rex Features/Guliver. Apropo de tun, ar trebui să vedeți galeria asta!

4. S-a discutat aprins pe tema drepturilor animalelor, ocazie cu care atât Crinel, cât și Petrică Gâtlung, și-au dat în stambă. Cum, să nu mai avem abatoare? Să dea lupii și urșii peste noi?

Normal, când tu ești o hienă care atacă pe la spate tot ce mișcă, vei fi neconfortabil cu drepturile animalelor – dreptul de a trăi în condiții decente, dreptul de a nu fi chinuit în spații de câțiva centimetri, dreptul de a nu fi torturat, dreptul de a fi sacrificat fără dureri etc. Tot ce a înțeles bibilica lor a fost că nu vor mai putea mânca friptură. Despre căcat nu s-a sesizat nimeni.

Și să închei totuși într-o notă optimistă.

Tagged with:  
Share →

One Response to Teocrația România, zidul Bucureștilor, computerele și animalele din Parlament

  1. Cristi says:

    Hmm, fain blog. Se duce de râpă societatea. Deși poate e atât de dusă, că n-are unde să cadă mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card