Techcrunch 40 2007 prezinta 40 de start-up-uri de urmarit in 2008. Unii dintre ei vor obtine finantari care ii vor ajuta sa mearga mai departe, altii sunt deja pe acest drum iar altii vor cadea in uitare.

Favoritii mei, in ordinea numerelor de pe tricou:

- Imagini.net, site prin care iti poti crea un profil personal in functie de reactiile tale la anumite imagini, iar apoi socializa cu cei care au un profil similar (sau complementar).

- 8020publishing.com – publisher pentru JPGMAG si Everywhere Travel (soon to come) – doua reviste care pot fi citite atat in print (contra cost, 15.000 exemplare), cat si online. Create prin votul cititorilor, in mod exclusiv.

-Kerpoof.com – un superb si mirabil site care permite copiilor (yeah right! m-am jucat juma’ de ora cu el si tot nu m-am saturat :D ) sa creeze benzi desenate, sa le partajeze si sa … multe altele!

- Metaplace.com – o viitoare platforma pentru crearea de MMORPG-uri si de lumi virtuale from scratch, care sa permita si partajarea acestora… oriunde, oricui, oricum… (?! – dar arata delicios)

- Befunky.com site pe care iti poti crea/personaliza un avatar numa’ bun de folosit in site-urile de social networking sau in YM.

Hint: lista este absolut necesara celor care vor sa stie dinainte cine are sanse de succes major in 2008. Si din Romania?…

Rabdare… :)

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card