Cu ceva timp in urma, savantii savanti de la McAfee au decretat ca Romania conduce detasat axa raului pe Internet, fiind inaintea Rusiei si Chinei in privinta domeniilor de internet infectate.

Cum intre timp un hacker pre numele lui Vladutz isi face de cap pe ebay si cum olimpicii nostri la matematica au trecut, ca de obicei, neobservati, romanii si-au vazut consolidata proasta reputatie pe Internet.

Not anymore. Un studiu Symantec arata verde-n fata ca SUA sunt la originea celor mai multe rautacisme de pe net…

Conform acestui studiu, SUA sunt responsabile de 31% din totalul activitatilor daunatoare de pe internet, urmate de China cu 10% si Germania cu 7 %.

Raportat la numarul de utilizatori Internet, Israelul are numarul cel mai mare de raufacatori online, 9%, urmat de Taiwan cu 8% si de SUA cu 6%.

Hm… oare daca ar fi luat in calcul si numarul de romani care lucreaza la Microsoft, am mai fi saltat si noi ca natiune in acest top al raufacatorilor?… :P

Intreg studiul aici: http://www.eweek.com/article2/0,1895,2105350,00.asp

Timp de citire: 5-7 min. Satisfaction: in sfarsit nu mai aparem intr-un top al railor!

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card