Lol de lol.

Ziceam zilele trecute ca dom’ doctor in ale Primariei n-a mai scris nimic pe blogul dumisale de cand a luat potul cel mare.

Acum sunt noutati pe blog. Judecand dupa cele scrise acolo, din doua una: ori scribul de serviciu a prizat prea mult praf, ori site-ul a fost hackerit si cineva se joaca de mama-focului cu mintile fragede ale simpatizantilor doctorului. Ca la a treia varianta nici nu vreau sa ma gandesc :D

ps. pentru ca s-ar putea ca pagina sa dispara: in ea se scrie negru pe alb ca Oprescu vrea musai sa candideze la prezidentiale, caci “Soarele de la Bucuresti rasare.”

LATER EDIT: avand in vedere ca a mai fost postat un articol intre timp, tind sa ma inspaimantez si sa cred ca carcalacii care au scris postul nr. 49 chiar ii apartin lui Oprescu. Care, se pare, ar vrea sa-si faca o trambulina spre Cotroceni. Jenant.

Tagged with:  
Share →

7 Responses to SorinOprescu.ro haxxorit?

 1. Lolek says:

  Daca e bursa pariurilulilor, eu as zice ca-i pe bune. La asa investitie cu rezultate, why not go public (ma rog, asta, national)? Cotatia nu poa’ decat sa creasca, nu stiu daca suficient, da’ de crescut ar creste.

  cat despre partea cu “Soarele de la Bucuresti rasare”….ce-are? In afara de faptul ca a stricat bestialmente toata rima. Ar fi prima oara cand isi ia capu’-n lovituri de picioare? Neah.

 2. zvoner says:

  Lolek, io d’aia am zis ca “nici nu vreau sa ma gandesc” la a treia varianta.

  E foarte posibil, e mai mult decat posibil ca don’ doctor, speriat de ce a gasit la Bucuresti, sa vrea sa incerce apa cu Presedintia.

  Ii urez inec placut, atat lui cat si marinarului.

 3. Lolek says:

  pai, vorba ceea…comunicare. Asteptam o dezmintire, adecatalea.
  Ca de-aia ziceam ca face bine la “campanie” nu tre sa mai explici in 2009 (he-he…) ca faza aia din iulie 2008 a fost de fapt o poanta.

 4. Dragos Dinca says:

  Omu a delegat viceprimarilor tot pentru a se ocupa linistit de campania viitoare. Acum nu se va ocupa decat de taiat panglici si dezvelit statui … Dupa cate se pare a cazut la pace cu consiliul “ostil”

 5. Lolek says:

  Remarca no. 2, “Independent” e scris cu “I” mare in tot textul…mesianic si izbavitor. Cred totusi ca pana la urma, ori “adminul” care posta pana acuma a intrat in faza terminala, ori a fost hackerit…

  ca la a 3-a varianta nici nu vreau sa ma gandesc :D

 6. Lolek says:

  si distractia continua…

  http://www.sorinoprescu.ro/blog/?p=50

  domnu’ primar munceste pentru bucuresteni pana in septembrie, blogul se inchide pana atunci…
  De ce septembrie? o fi vorba de sfarsit de sezon sau o fi vorba de inceput de sezon? :)

 7. zvoner says:

  @Dragos… felicitari pentru curajul avut pentru a candida printre atatia neaveniti. Poate data viitoare :D

  Cat despre Oprescu, eu unul il suport fara discutii 6 luni. Apoi tragem linie si adunam. Sau scadem, dupa caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card