Ca mai toti politicienii dornici de voturi de la bobor, doctorul Sorin Oprescu si-a tras blog pe toata durata campaniei. Un blog scris alert, decis, cu tupeu, pe sleau, asa cum ii sta bine unui chirurg care taie in carne vie, nu?

Ei bine, la zece zile dupa castigarea alegerilor, blogul a cazut deja prada uitarii. Poate ca Sorin Oprescu nu mai are nimic de spus. Poate ca deja munceste peste puteri si nu mai are ragazul de a mai si scrie.

Sau poate ca, odata ajuns sus, l-a lovit aceeasi boala care-l lovi si pe Videanu inaintea sa: comunicativita. E mai usor sa comunici prin comunicate. Prin conferinte de presa. Spre masele laargi, populare. In prime time. Sa scrii pentru cei cativa care te citesc, sa ramai aproape de ei, e mai greu. Si mai putin folositor.

Uite, il invit pe scribul care se (mai?) ocupa de blogul lu’ dom’ doctor sa arunce un ochi aici. Poate ii vine vreo idee mareata noului primar general si ne face vreo bucurie, rezolvand traficul infernal printr-un plan pe 10 ani. Minim.

Asta daca sloganul “Doctorul opereaza cu mainile curate” nu indica faptul ca s-a spalat deja pe ele. Adica pe maini. Ar fi cam naspa.

Pana una-alta, se apropie Bucharest City Challenge. In august. Poate cel mai usor de iertat “obstacol” din calea automobilistilor bucuresteni…

Tagged with:  
Share →

7 Responses to Sorin Oprescu. Nimic de spus?

 1. Lolek says:

  …greu cu comunicarea asta. Si nu inteleg de ce, ar fi practic asul de trefla “next time” nici nu mai trebuie sa-ti faci mare campanie, cata vreme subiectele “fierbinti” au fost dezbatute/rezolvate/asanate la vremea lor. De catre omul/oamenii in cauza inspre oamenii in cauza (adecatalea, spre un exemplu asa, “arbitrar”, noi).

  Eu am urmarit (din interese exclusiv statistice) ce se intampla pe site-ul asta: http://www.domnuleprimar.ro/index.php?module=localitate&idl=52&pag=1 – nici macar masluita cat de cat, dansa, doamna comunicare, pare ca nu merita…pacat. Fix la sectiunea din link, e un zero absolut din epoca Videanu pana in inceputul de epoca Oprescu. Pacat. Oamenii inca se mai “screm” sa scrie pe acolo, ar merita si ei macar un serviciu activ de relatii cu publicul. Indiferent cat de prostesti ar fi unele dintre sesizari/intrebari. Un raspuns “oficial” face, pentru un om interesat de ceva, cat o intreaga campanie de dupa 4 ani.

  Asta e singura mea perplexitate: de ce nu? O fi chiar asa de dificil? Nu cred ca ia mai mult de jumatate de ora pe zi sa activezi, cat de cat, pe orice canal de comunicare ai prefera. Numai sa stim si noi, care cum si unde.

 2. zvoner says:

  Este foarte dificil, intr-adevar, atunci cand NU TE INTERESEAZa :)

 3. si-o fi luat concediu :)

 4. Lolek says:

  Pai, “pe cale de consecinta”, nu-i intereseaza cariera politica/administrativa atunci…nici macar nu sustin sa raspunda eficient si la obiect, asta e pe mai tarziu.

  Momentan un raspuns de genul:
  “Stimate domnule Lolek,

  Sa ne pice noua stampilele de pe avizele de trebuiau date azi, pana nu se prinde Consiliul, daca pentru chestia asta nu e vinovata Apa Nova, email: … nr telefon: …, ia poftiti dumneavoastra de scoateti celularul si reclamati acolo.

  O serata agreabila in continuare,
  Serviciul de Relatii cu Publicul A Lu’ Domnu’ Oprescu”

  Cam asta ar fi pasul zero. Dupa aia, la pasul unu, se poate continua cu raspunsurile “pa(r)sive” dar se mai pot scoate neste statistici care ar denota, pe maximele locale, neste probleme, usor de enuntat, nu musai de rezolvat, in viitoarea campanie la capitolul “Programul meu pentru Nicaieresti”…

  pe urma…la pasul 3, s-ar putea…  In fapt, corect. E dificil, n-are rost sa ne apucam.
  Si da, oricum e sezonu’ estival, revenim in forta la toamna, de alegeri, mai producem un shuffle prin alocarea multimii personalului pe multimea birourilor, doua trei comunicate, si o consultare ceva.

 5. Lolek says:

  “There is life”: http://www.sorinoprescu.ro/blog/?p=49 – blogul loveste din nou :)

 6. zvoner says:

  Da, siigur ca da! :D

  Vreun hacker si-a facut de cap rau de tot cu blogul lui :D

 7. Lolek says:

  :) )
  He-he…confuzie mare.
  Si ca veni vorba, enervanti cei care folosesc persoana a 3-a cand vorbesc despre sine, semn de dedublare schizo si chef de vacanta (“Xulescu starpeste coruptia”, eu personal pot sa iau o pauza de la a fi Xulescu, temporar, din cand in cand sau tot timpul).

  N-are treaba cu Oprescu musai, cunosc ceva oameni care au boala asta, toti, fara exceptie, sunt dubiosi. Folosesc “eu” cand vor sa se disculpe sau vor un pahar cu apa si o dau pe “Xulescu va sau nu va …” cand se angajeaza la ceva.

  Mie filtrul asta mi-a intrat in sange si n-a dat gres pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card