Da, ma cheama Grinch…

Dar nu ma pot abtine:D

Cat de retard trebuie sa fii sa faci shopping la ora 2 noaptea, vazand ca o sa ai de stat la o coada de 1 ora, intr-o invalmaseala de nedescris? Cat de retard trebuie sa fii sa platesti doar cateva casiere pentru o astfel de “night shopping”, avand drept rezultat pagube semnificativ mai mari decat profiturile pe noaptea aia (de imagine, de marfa distrusa si furata, etc.)?

Presupun ca mai-marii de la Cora vor manifesta un bun spirit de Craciun si o vor privi cu multa bunavointa crestineasca pe casiera care a cedat nervos, atunci cand ii vor umple fundul de suturi si capul de scuipati ca a dezertat din avanpostul de la granita Imperiului Shopping, in fata avalansei de barbari…

Pentru toti retarzii din lume care nu pot trai daca nu-si fac cumparaturile “avantajos” in hypermarketuri, in cantitati industriale si cu scandal, in Marele Haloimas de Craciun: mai stiti cumva ce anume se presupune a fi celebrat aceasta sarbatoare? Va mai amintiti de pruncul ala umil nascut intr-un grajd? Va mai amintiti cumva de pastorii aia care cantau de bucurie ca in sfarsit are cine sa-i conduca si pe ei? Va mai amintiti cumva de cuvintele aceluia pe care se presupune ca il veti sarbatori intr-o saptamana de betii?

Sunt chiar curios, oare Hristos ce ar fi facut de Craciun? Any ideas? :)

Tagged with:  
Share →

One Response to Sinistrul Craciunului la Cora

  1. Black says:

    Toate posturile de televiziune dau aceleasi stiri in perioada asta: romanul rupe magazinele zi si noapte ca sa se aprovizioneze cu haleu (de parca ar urma un razboi de cativa ani) si pe DN1 se circula bara la bara. De fapt nu e nimic nou, pentru ca asta este starea de normalitate la noi. Si ce daca e aglomeratie in magazine? Si ce daca e aglomerat DN1? Cum altfel sa ajungem la Sinaia?

    Acum cateva zile am auzit o stire la radio cum ca anul viitor se vor deschide inca 35 de hypermarketuri care sa astampare pofta romanilor de cumparaturi. Cool, nu? Si toate vor fi arhipline de sarbatori :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card