Saptamana trecuta drive-test.ro a trecut de 24.000 de unici, in special datorita faptului ca am fost primii de pe online care am scris despre Renault Sandero (si nu numai). In continuare ramanem in top cand vine vorba de cautarile despre cea mai asteptata masina din 2008 din Romania (posibil sa se produca si la noi, oricum va fi disponibila in Europa sub marca Dacia).

Luna asta, asadar, ne vom duce la peste 80.000 de cititori, 100% dintre ei intrand pentru informatii auto, nu pentru gagici goale, joace, si alte alea. Anyway, pregatim si niscai surprize pentru octombrie, atat pe .ro cat si pe .com (mai ales pe .com), asa ca pana la sfarsitul anului drive-test.ro va ajunge pe locul 6-7 in trafic.ro cu >150.000 de cititori pe luna, iar pe .com va vorbi extrem de multa lume despre o idee super tare venita din Romania.

Tineti aproape, mai multe detalii in zilele care vin. :)

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card