Discutia asta din ultimele zile despre cum sa le spunem la tigani: rromi, sau tigani, este inca o aberatie marca Tuca. Stiti voi, onanistul fara blog.

Eu cred ca se trece cu  vederea esentialul: si negrii isi pot spune ‘nigger’ intre ei, dar nu pot accepta ca altii sa le spuna asa. Cunosc foarte multi tigani care nu sunt deloc suparati pentru acest apelativ. Altii insa se supara. Ei bine, alora eu le spun rromi.

Dar, daca a fi politically corect din cauza unei legi este o stupizenie, atunci si faptul de a cere o lege care sa impuna un apelativ tiganilor dintre noi este o stupizenie la fel de mare.

Sau poate ar trebui sa dam o lege prin care sa le spunem tuturor ungurilor ‘bozgori’ si tuturor negrilor ‘ciori’? A, aia n-ar fi rasism, n-ar fi o insulta de-a dreptul nazista (nazista pentru ca e impusa prin lege), dar darea unei legi cu privire la tigani ar fi OK, nu? Pai atunci sa le punem si triunghiuri colorate in piept, nu-i asa?

Din pacate, cei care sustin aceasta initiativa ipocrita a politrucilor resapati nu difera catusi de putin de urmatorii de mai jos. Doar ca astia de mai jos isi decoreaza casele asa, pe cand ipocritii de mai sus au asa ceva in tartacuta. Caci spitalul de nebuni e acasa la el in Romanica, si umbla pe strazi dand interviuri la tot felul de fandositi ipocriti si rasisti.

Interioare tiganesti

Dati “Next” cu incredere, sunt interioare din ‘palatele’ tiganesti.

Alta planeta, da!

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card