Niste imbecili de la Ministerul Mediului, platiti din banii nostri au stat si s-au gandit cum ar trebui sa marcheze ei Ziua Mediului.

Plantand copaci? Neah. Asta o fac altii, pe banii lor.

Organizand vreo campanie de curatare a vreunei vai de rau de munte, pe banii statului? Neah. Asta o fac altii, pe banii lor.

Organizand o campanie de educare a romanilor sa nu mai arunce gunoaie pe jos sau in parcuri? Nope. Asta o fac parintii acasa, daca o fac.

Dar cum?

Pai stingand iluminatul public.  5 minute, 15 minute, hai o juma’ de ora, care da mai mult.

Pe aceasta cale eu propun onor cercopitecilor de la minister sa taie si gazele, sa opreasca si apa calda, ba si apa rece, si sa opreasca si transportul in comun. Ca si alea consuma!!

In aceeasi vena ecotarda: RATB-ul nu da drumul la aerul conditionat din autobuze (alea putine si scumpe cumparate tocmai pentru ca bucurestenii VOR aer conditionat) pentru a economisi… 5 litri de motorina per autobuz. Si o sa-i dea drumul doar in zilele cand afara vor fi peste 30 de grade Celsius.

Daca mai aveam un dubiu ca locuiesc intr-o tara de balamuc, mi s-a risipit.

Tagged with:  
Share →

3 Responses to Romania stinge lumina

 1. Andrei says:

  Oho, asta s-a intamplat acum cateva luni. Intre timp au mai facut muuulte alte mari tampenii :D

  Si apropo de treaba asta cu ecologizarea, cred ca ma transofrm si eu incet incet in ecofob: http://www.hernandotoday.com/columnists/MGBO4BQZMFF.html

 2. TheBride says:

  mai bine plantau niste copaci prin numeroasele locuri despadurite din tara asta si votau o lege care ii pedepseste drastic pe cei care taie padurile. ca de altfel ne plangem de inundatii.

 3. Adrian Tudor says:

  Ma bucur sa vad ca si altii gandesc la fel si li se par idioate initiativele cu stinsul luminii.
  Am scris si eu aici : http://adriantudor.wordpress.com/2008/06/05/fratii-negoita-vor-sa-inchida-protan-sa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card