Cum intreaga campanie Redescopera Romania a avut un succes nebun, omuletii geniali de la Petrom s-au gandit sa ne faca o surpriza si sa cheme toate cele patru echipe care au batut Romania in lung si in lat pentru a strabate impreuna ultima etapa, si anume Dobrogea.

Rasova_2010_10

Ca de obicei, veti regasi pe xplorio pas cu pas obiectivele turistice vazute pe parcurs, precum si pe Twitter, hastag #prinromania. Tin sa spun ca din punctul meu de vedere acest proiect este de departe cea mai reusita initiativa ever pe social media, facuta cap-coada exact asa cum trebuie. Nu pe graba, nu pe genunchi, nu cu bugete mizerabile si cu oameni care cer rezultate la centima, ci cu exact cei care stiu cu ce se mananca acest mediu, cu un efect fenomenal, fie si daca ma gandesc ca mai toti care se plimba acum prin Romania folosesc hashtagul #prinromania…

Si pentru a calatori cu stil (sau a-i face in ciuda lui Bobby cu al lui Duster luat la test), am luat de la BMW un superb BMW GT 530d (ho, nu sariti pe mine, chiar imi place masina, e de o uratenie geniala, am mai zis asta, iar la condus e peste X6 si orice alt SUV cu pretentii sport). Ma rog, o sa raman sa-i astept pe ceilalti atunci cand vor urca la cariera Greci dar in rest masina va face fata usor drumurilor dobrogene.

Asadar, trei zile pe drumuri. Asta in caz ca ati ratat saptamana petrecuta cu un Koleos prin muntii patriei.

Cred ca am parcurs pe putin 30.000 de kilometri in Romania anul asta, mare parte din ei facuti pentru a vedea lucruri, nu doar pentru a testa masini. Si pentru a incheia anul complet dement, pregatesc ceva si mai crunt, mult mai crunt. Dar despre asta, putintel mai incolo :)

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card