Fara detalii, fara cuvinte, doar cateva imagini dintr-o zona a tarii in care sintagma ‘pe-un picior de plai’ se aplica la scara monumentala.


Poate si pentru ca aici e Raiul pe pamant, oamenii nu se grabesc deloc. Noi am trecut ca rachetele cu Dusterele prin satele linistite, am admirat din trecere carutele cu cai grasi si frumos impodobiti, am alergat pana la cetati si inapoi, pentru ca pe seara sa ne prabusim in magnificele localuri clujene in care ar trebui, cel putin in principiu, sa mananci si sa bei.

Chestie reusita 3 ore mai tarziu, dar despre asta revin io cu alta ocazie.

Pana am ragazul necesar sa pun povestile Biertanului, Prejmerului, cetatii Saschiz si urcarii cu Dusterele prin noroi, va las cu galeria foto a primei zi (selectii, da? :D )
Revin cu detalii despre fiecare dintre obiectivele vizate pe Xplorio. :)

Redescopera Romania este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman

Share →

One Response to Redescopera Transilvania, ziua 1

  1. Miju says:

    v-am vazut in poze la Hadean, cred ca si el cu ceaunele lui a devenit o atractie a ardealului :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card