Asa cum v-ati dat seama din postarea anterioara, e prilej de Redescopera Romania 2011, etapa 2: Moldova si Maramures.

De data asta sunt sase Dustere, 24 de oameni, intr-o coloana care face senzatie in orice oras sau sat intra, pentru ca toate masinile sunt colantate si atrag atentia imediat. 24 de oameni care – culmea – se simt bine impreuna desi au personalitati extrem de diferite.

Vizitam timp de trei zile locurile frumoase dimprejurul Gurii Humorului, mai oprim la mesteri artizani care ne arata cum se face o masca dintr-o bucata de lemn, cum se incondeiaza ouale (pentru cei pasionati de asa ceva), sau ne ducem pe coclauri pentru a vedea conace uitate de vreme sau case in care au copilarit diversi Eminescu, Ciprian Porumbescu si altii care ne-au marcat cultura.

Mai presus de toate, invatam sa privim putin altfel Romania. Da, sunt (extrem de) multe de indreptat, da, inca gasesti muzee si cetati inchise ziua in amiaza mare, da, inca ghida vine cu caruta intr-un nor de praf, insa simplu fapt ca marile companii romanesti au colaborat intre ele, ba inca au convins si blogerii cei mai importanti din Romania sa colaboreze intre ei este o super-chestie. Mai ales in Romania.

Asadar, I give you: oamenii (si locurile) din Redescopera Romania 2011, etapa 2.


Redescopera Romania este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman

Tagged with:  
Share →

One Response to Redescopera Romania 2011, oameni si locuri

  1. Jorjh says:

    Senior, e cucuruz.com nu ro :) ) decat zic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card