Sunt un mare fan al postului DIGI World. Este canalul pe care am putut vedea în ultima lună documentare excepționale, în mare parte de la BBC, multe dintre ele sensibil superioare celor de pe Discovery. DIGI Life, în schimb, nu a reușit să mă convingă. Alte posturi proprii de documentare RCS și RDS nu au, iar viitorul post cu animale mă lasă rece.

Ce nu mă lasă rece însă este manevra prin care se pare că vor scoate posturile Discovery din grila lor de programe. Mi se pare o manevră abuzivă – dacă Discovery au cerut mai mulți bani, atunci puneți-le într-un pachet separat la mai mulți bani și basta. Dar nu, Discovery nu au cerut mai mulți bani, atât doar că RCS&RDS au drept politică crearea propriilor posturi de documentare, iar în strategia lor, eliminarea din grilă a posturilor Discovery le va aduce lor și profitabilitate pe posturile proprii.

Dar această strategie nu a fost aplicată în alte domenii – cu precădere sport, film și știri, acolo unde RCS & RDS au dezvoltat posturi proprii, dar nu au scos posturile străine din grilă. O salut, însă tot așa cum nu au scos Eurosport sau celelalte posturi de știri, tot așa n-au de ce să scoată posturile Discovery. Repet, să le pună ca pachet extra, dacă tot îi stresează…

Până la urmă, mi se pare o mare măgărie. Iar faptul că am UPC-ul tras la ușă mă face să mă gândesc bine de tot dacă să renunț la RDS. UPC are și M6, dacă tot veni vorba…

Nu pot să spun că mă dau în vânt după reality show-urile de pe Discovery și Discovery World, dar există o linie trasă în nisip – Discovery Science, de exemplu, este în top 3 posturi favorite! Ori cei de la DIGI vin cu un post de știință și cu unul de istorie – la același nivel cu DIGI World, ori la revedere!

Chiar, voi ați renunța la RCS&RDS dacă rămâneți fără posturile Discovery?

Mai multe pe http://prietenii.discovery.ro/

Tagged with:  
Share →

5 Responses to RCS&RDS scoate Discovery? Scoatem și noi RCS&RDS?

 1. Cu siguranţă aş renunţa. Eu am UPC, din fericire, dar cum să plăteşti abonament TV şi să nu ai Discovery? E stupid

 2. tutu says:

  Rideti de RDS

 3. Vreaumobila says:

  Eventual renunt la abonamentul la TV si las doar Internetul. Oricum doar pentru Discovery ma uitam la TV…si crimele de la ora 5 :)

 4. Top Tour says:

  Ma gandesc serios sa renunt – in afara de posturile de stiri, singurele programe urmarite de mine erau cele de pe canalele Discovery. Cu aceasta politica a RDS-ului am simtit, din nou, vantul “comunismului” fluturandu-mi pe la ureche.

 5. XTY says:

  Scoatem ! Niste nesimtiti… asta ar merita, sa ramana fara clienti!

  Nu stiu daca am voie sau nu.. dar asta este siteul meu:
  XTY.ro – Muzica, Filme, Documentare si multe altele…

  O zi buna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card