Incepand de joi si pana duminica voi fi la Raliul Sibiului, pentru o serie de articole text, foto si video de la fata locului.

Raliul Sibiului este poate singurul din Romania care reuseste sa se ridice la standarde europene. In fine, eu sunt mai putin cunoscator in ale materiei, insa m-ar bucura tare mult daca pe traseul raliului as vedea sute sau mii de oameni, stand si savurand aceasta cursa de masini (evident doar in locurile sigure).

Caci m-am saturat sa tot vad pe canalul de WRC cum altii stiu sa faca spectacol iar oamenii sa se distreze intr-un weekend privind  bolizii derapand spectaculos pe macadam, iar la noi sa se intample doar accidente tragice care sa fie apoi date la televizor pe post de “asa nu”.

Va astept acolo, asta dupa ce voi ajunge la fata locului intr-un superb exemplar de Citroen C6, pe care il bag in test cu aceasta ocazie.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card