Cand credeam ca nu se poate progresa mai mult in universul kafkian asternut de Primaria Generala in fata bucurestenilor, iata ca mi se demonstreaza ca m-am inselat.

Pe scurt, Consiliul General a decis ca bucurestenii nu vor mai putea sa faca sport in parcurile din oras daca sunt in grupuri mai mari de 5 oameni.

Pe scurt, daca vrei sa incingi o miuta, vei lua amenda. Daca vrei sa joci un volei, vei lua amenda. Daca vrei sa alergi cu un grup de prieteni care intamplator e compus din 6 persoane, esti pasibil de amenda. Iar daca, crima-crimelor, ti-ai dat intalnire cu prietenii ca sa stati si sa jucati carti la umbra vreunui copac, sau sa cantati la chitara tot acolo, baga-ti adanc mana in buzunar. Amenzile ajung si la 1000 de lei. Iar daca vrei sa te plimbi cu bicicleta in parc, la revedere, politia comunitara e la datorie si ti-o poate si confisca.

In plus, calcatul pe iarba va fi permis doar in locuri special amenajate si indicate ca atare.

Mai da’ cata grija pe dom’ Oprescu si consilierii de la Primarie pentru iarba! Ce-o mai uda ei si ce-o mai ingrijesc, pardon, taie de la radacina prin angajatii lor pana o arde soarele de tot! Ce interes sporit au acesti domni pentru spatiile verzi, dupa ce tot ei aproba constructii de beton pe zeci de mii de metri patrati rapiti tocmai din spatiile verzi! Oare iau deciziile astea doar pentru a face penitenta, sau cum?!

Pentru cei care probabil cred ca asta e o idee buna pentru a stavili avalansa de gratargii si de manelisti care invadeaza parcurile weekend de weekend: este de ajuns sa se interzica gratarele, sa se dea amenzi pentru gunoaie si pentru tulburarea linistii. Exista suficiente legi care NU ar permite sa spargi seminte pe banca sau sa te dai in stamba ca mai tot romanu’. Doar sa fie aplicate. Nu sunt necesare insa scorneli kafkiene.

Mai am o singura nedumerire in toata povestea asta… Cat de mult s-au tampit bucurestenii in ultimii 8 ani de zile de au ajuns sa voteze numai bestii sinistre si imbecile in fruntea propriului lor oras? Oare s-au tampit iremediabil? Mai e vreo speranta?

Share →

2 Responses to Radem, glumim, dar numai in incinta

  1. TheBride says:

    Frectie. Aia cu bicicletele nu se aplica. Era sa ma dea unu’ jos zilele trecute pen’ ca el voia sa faca slalom cu bicicleta printre oameni nevinovati si copii mici si mai nevinovati.:(
    Da’ recunosc ca aia cu “nu mai mult de 5″ e absolut penala. Sunt curioasa ce-or mai scorni ca sa fie si mai gogonata.

  2. artistu says:

    Ma simt ca pe vremea lu Ceasca deja, cand nu aveai voie sa stai mai mult de 4 persoane la colt de strada, ca se considera complot la adresa regimului! Cred ca rade ceasca de noi de acolo din mormant de se prapadeste! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card