Daca va intrebati pe cine trebuie sa injurati de acum incolo in lipsa lui Videanu, raspunsul cel mai simplu nu este Oprescu (desi…), ci PSD si Vanghelie.

Caci la presiunile analfabetului au votat contra cei 11 consilieri PSD din Consiliul General al Bucurestilor, mai precis contra reluarii lucrarilor la Pasajul Basarab. Motivul? Vezi-Doamne trebuie sa vina Videanu sa dea cu subsemnatul de ce s-au facut exproprieri la 2.5 kilometri distanta de Pasaj.

Pana si irecuperabilul Oprescu a aratat gaunosenia unei astfel de atitudini: ce s-a facut in trecut, s-a facut. Acuma important pentru Bucuresti este sa se reia lucrarile si sa se termine pasajul. Daca DNA va gasi nereguli, va sanctiona, dar lucrarile sunt pentru binele orasului.

As vrea sa caut lista cu cei 11 oligofreni care au votat impotriva bucurestenilor, si sa le dau numele aici, ca sa avem pe cine injura.

Nu ca asta ar schimba ceva in acest oras muribund.

Share →

2 Responses to PSD si Vanghelie blocheaza Capitala

 1. Mihai says:

  In mare din aceste nume sunt cei 11:

  BOAJA MINICA
  GEORGESCU BOGDAN CRISTIAN
  BURCAU DOINA
  STAN ION
  ANTON MIHAELA
  GIUGULA DORU MIHAI
  CÂMPUREAN MARIANA
  BERBECARU ALIN DUMITRU
  POPA MARIA
  RIZOIU MIRCEA
  NEDELCU COSTEL
  DRAGOS FLORESCU
  MIHAILESCU ION BOGDAN
  PADURARU ALEXANDRU
  TAPARDEL ANA CLAUDIA

  Este vorba de lista consilierilor generali PSD, la care probabil ca s-au mai adaugat unul doua nume dupa alegeri prin demisii si inlocuirea consilierilor demisionari.

 2. zvoner says:

  Multam. Ii luam la rand, in trafic… :|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card