Am lucrat sapte ani in multinationale. Am lucrat alti 6 ani pe cont propriu, crescand de la zero doua site-uri care s-au impus in domeniile lor. In ultimii doi ani am scris atat pentru site-urile mele cat si pentru Romania Libera. Iata ca e timpul pentru o noua etapa.

De azi sunt redactor-sef la ProMotor. Nu, nu o sa ma vedeti la teve, e vorba de Promotor.ro si revista ProMotor. Emisiunea este o treaba diferita :) . Daca nu stiati, va reamintesc: ProMotor este singura revista cu teste 100% romanesti, fara materiale si teste traduse din revistele straine. Iar Promotor.ro se bate acolo sus pentru cititorii care mananca masini pe paine.

E o foarte interesanta provocare pentru mine avand in vedere contextul in care preiau acest proiect de print si de online. E un pariu cu mine insumi mai degraba, pe care am de gand sa-l castig. Spre deosebire de 2006, cand porneam de la zero Drive-test.ro, acum pornesc la drum cu o super echipa si cu sprijinul unui intreg trust in spate, asa ca a respira aerul corporatist dupa sase ani de navigat pe ape tulburi de capul propriu e o experienta, va asigur!

Nu va asteptati la schimbari fulminante, dar nici la business as usual. Va voi impartasi pe parcurs chestiile misto pe care le vom face impreuna la ProMotor de acum incolo, insa un singur lucru vi-l pot spune cu certitudine:

It’s gonna be fun! :)

ps. mai am ceva de anuntat, dar toate la timpul lor…

Tagged with:  
Share →

10 Responses to Pro

 1. aHUIBAN says:

  Mult succes! Felicitari!

 2. vali says:

  “M-am angajat la ProMotor! Vezi Foto! CLICK AICI!”

 3. nwradu says:

  Bravo, felicitari!

 4. johnny says:

  Ti-ai vandut sufletul? (just trolling)

 5. Denisa says:

  Felicitări şi succes!

 6. zvoner says:

  Multumesc tuturor pentru urari. Need them! :)

 7. Alex Seremet says:

  Multa bafta! Sper sa lucrati bine impreuna si sa ai sprijinul trustului! Felicitari!

 8. Piticu21 says:

  pai tocmai te-am vazut la tv ;) )

 9. Elena says:

  Felicitarii pentru evolutia pe care ai atinso, tot asa si nu te lasa poate urci mai sus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card