Mda. Daca in urma cu vreo doua luni ma bucura stirea ca Prince isi lanseaza ultimul album facand un bundle cu un ziar, iata ca si The Purple One stie s-o ia razna, da’ rau de tot.

Dupa ce a facut o galagie monstru la adresa YouTube, eBay si Pirate Bay, pentru ca nu primeste nimic de pe urma traficului cu muzica sa pe acele site-uri, Prince s-a gandit ca ar fi bine sa ameninte cu darea in judecata a trei fan site-uri, interzicandu-le sa mai afiseze poze cu tatuaje cu numele Prince (sau figura sa), sau desene care sa includa numele, simbolul sau figura sa.

Fanii s-au unit intr-un site, princefansunited.com, ca sa lupte contra acestor ordine de chemare in judecata (in fine, ele se cheama cease and desist, si sunt o procedura prealabila chemarii in judecata).

Bun… inteleg ca vrei sa iti fie respectate drepturile de autor. Inteleg si ca vrei ca muzica ta sa fie cumparata, nu traficata de altii pentru folosul personal (adica contra cost si tu sa nu vezi bani din ea).

Ce nu inteleg e reactia unor astfel de multimilionari in dolari la adresa celor care le iubesc muzica. Oare chiar la bani se reduce totul? Cat de mort trebuie sa fii pe interior ca sa te preocupe banii, atunci cand fanii tai isi fac tatuaje cu tine?! Cat de dus cu capul trebuie sa fii sa-ti alienezi fanii prin astfel de metode? Si pentru ce?

Cine mai urmeaza? U2?

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card