Urlete de nastere astazi pe net-ul romanesc. Ia fiinta primul portal romanesc de branding.

DesignYourself inseamna deocamdata Dragos Bucurenci, Razvan Crisan, Radu Costin, Dragos Farmazon, Teodora Popa (si probabil si Mihai Dragan, ca vaz ca el a dat din creioanele colorate pe-acolo).

Niiice. Blog specializat pe branding.

Ce-mi place: ideea, culorile, layoutul, oamenii, articolele.

Ce nu-mi place: avem suficient de multi specialisti care sa scrie si in engleza. Daca scrierile lor, ideile lor si creativitatea lor ar fi asternuta si in limba universala, atunci poate ca ar fi mai usor cunoscuti in afara. Yes?

A, si spatiile alea cu reclama ta aici. Sunt goale! :D

De exemplu, un Blogzoner ar sta bine acolo, nu? :)

ps.  lol, vad eu bine sau bannerul la pietrepretioase.net NU are link???

Tagged with:  
Share →

7 Responses to Primul portal romanesc de branding: Design Yourself

 1. Gabi Boaca says:

  Ba are link si este catre un site low-level, lucru pe care nu il inteleg… Te lauzi ca faci super imagine online, creezi branduri si pui reclama catre site-uri in care sonorul e On by default si arata intr-un mare fel. O fi un fel de piedica pe care ti-o pui singur?…

 2. Mersi de review. O corectie insa: Bucurenci, Razvan si Costin nu sunt implicati in proiect :D Mihai Dragan e in masura in care am lucrat site-ul cu firma lui :D
  Tx

 3. Teodora Popa says:

  Multumim pentru incurajari si ne bucuram ca iti place. Un feedback e intotdeauna bine primit, mai ales cand e pozitiv.:)
  Momentan suntem la inceput si in versiune beta, dar ne vom perfectiona cu siguranta.

 4. zvoner says:

  @ Gabi, cand am vizitat eu designyourself, bannerul nu avea link integrat.
  asa ca nici pe site nu am intrat :D

 5. Blegoo says:

  “Ce nu-mi place: avem suficient de multi specialisti care sa scrie si in engleza. Daca scrierile lor, ideile lor si creativitatea lor ar fi asternuta si in limba universala, atunci poate ca ar fi mai usor cunoscuti in afara. Yes?”
  NO!
  As far as I read, the so-called “”specialists” in english writing are pretty bad. Goes for a lot of blogs/sites published in english. To put it simple, they don’t have a reasonable command of colloquial/spoken/day-to-day english. Occasionally, it’s worse than an automated translation. My 2 pennies…

 6. zvoner says:

  Blegoo, nu au acum. Functia creeaza organul, cum s-ar spune :)
  Daca pornim de la premiza ca ideile noastre sunt mai slabe ca ale lor, vom ajunge nebunii satului in satul global.
  Daca insa pornim de la premiza ca engleza noastra este perfectibila dar avem ce spune, se rezolva simplu: punem la treaba un traducator profesionist care sa treaca cu vederea peste textele scrise in engleza, si gata ceaiul.
  Cu cat ne vom concentra pe balta proprie si cu cat ne vom izola de lume crezand ca noi suntem suficient de destepti pentru a ne baga altii in seama, cu atat ne va fi mai bine, nu? :)

 7. Blegoo says:

  “…ideile noastre sunt mai slabe decat ale lor”?
  Pai…si cum ramane cu “mamaliga”, una din marile realizari autohtone, la care detinem copyright si trade mark? Adevarat, nu prea merge la export… :)
  Serios: idei bune avem, nu aia e problema. Asa cum am spus si prin alte locuri, noi pornim cu idei bune, dar ne lipseste rabdarea de a le aduce la un stadiu decent de pornire. Noi vrem sa o plesnim repede, sa aruncam proiectul in zidul pietii…daca se lipeste, bine, daca nu, eh, las’ ca mai avem idei.
  Suntem perfectibili, dar uram perfectionarea. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card