Via Realitatea.net, minunatele doamne, domnisoare si minunatii domni care scriu la Romantica ne anunta, tandre (sic!) ca Razboiul Impotriva Pirateriei Continua.

Acuma, eu nu stiu daca nu era mai bine sa scrie “razboiul impotriva pirateriei continue“, caci dupa prostiile indrugate acolo cel care l-a scris stie tot atatea lucruri despre subiect cat as sti eu despre coacerea painii (sau…).

Din text aflam ca

“s-au desfasurat cercetari cu privire la infiintarea si functionarea unui site de tip “torente“”.

Sigur nu Terente?  :D

Dar stati, caci continua!

“dimensiunea fisierelor rulate fiind de peste 18.000 gigabites

Gigabytes e una. Gigabites ce ie? Io as fi de parere ca este o gigă muşcătoare. Giga Bites. Bitch!

And more:

“Din primele cercetari a rezultat faptul ca cei in cauza copiau de pe site-uri din afara tarii, filme, jocuri si programe, pe care ulterior le creau si adaugau subtitrarile, copiindu-le pe dvd-uri.”

Asadar, le copiau, apoi le creau. Dumnezeu ar fi gelos…

Si iarasi:

“De asemenea, suspectii postau aceste filme si pe site-ul www.torrentbits.ro, creat in acest sens, pentru a putea fi descarcate de catre cei aproximativ 16.000 useri”

Crema cremelor! :D Ii invit pe domnii si doamnele care fac subiectele de la Gramatica Romana sa includa fraza de mai sus in testele de admitere de oriunde. Nota 10 cu coronita. :D

Romantica ar fi fost mai bine sa-si duca la indeplinire menirea publicand stirea astfel:

“Doi tineri bucuresteni, care se iubea, a fost prinsi de organe si a fost adusi in fata judecatorilor pentru crima de a copia gigabites si de a le crea in torente pe un site internet unde le posta in acest sens. Tinerii e in stare de libertinaj si urmeaza a fi judecati pentru o serie de invinuiri si altele.”

Ta-dam.

Share →

One Response to Politia, torentele si gigabitele

  1. Arhi says:

    Mai e si chestia ca stirea lor e de acum o luna jumate:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card