Citesc stupefiat pe site-ul Realitatea ca Pink Floyd ar urma sa vina la Bucuresti in 2012, conform spuselor organizatorilor Rock the City.

Mai oameni buni, hai sa ne intelegem!
Pink Floyd nu mai exista. Pink Floyd fara Roger Waters era una, dar fara Roger Waters si Rick Wright (mort intre timp) chiar nu mai exista!

A, ca David Gilmour s-ar putea sa cante de vreo doua-trei ori impreuna cu Roger Waters in noul tur The Wall pe care acesta il face in 2011 (si nu in 2012), asta e altceva. Si nu il face in Romania, catusi de putin! Dar Nick Mason nu va canta impreuna cu ei, iar turul se numeste ‘Roger Waters The Wall Live Tour 2010/2011, iar nu “Pink Floyd” samd, pentru ca Roger Waters are drepturile asupra marcii The Wall, iar nu Pink Floyd.

Chiar daca s-ar intampla imposibilul si Roger, David si Nick ar canta impreuna dupa jdemii de ani, ma indoiesc extrem de tare ca vor alege sa faca asta in cea mai jenanta capitala europeana. Si mai ales sub numele Pink Floyd.

Ce cai verzi pe pereti viseaza organizatorii Rock the City e treaba lor, dar de ce ii crede pe cuvant Realitatea si le preia bazaconiile, aia nu pot sa inteleg.

Meh. Sa incheiem cu un video de amator pus pe muzica gigantilor.

Tagged with:  
Share →

One Response to Pink Floyd vine la Bucuresti. Sigur ca da…

  1. neagrigore says:

    http://www.youtube.com/watch?v=a_8fCRoebL4 asta e de la ultima reuniune.
    Din câte îmi aduc aminte, Mason a spus că el e interesat şi că n-a venit la evenimentul ăsta pentru că ar fi vrut ca reuniunea, atât cât mai este posibilă, să se facă într-un spaţiu potrivit, la momentul potrivit. Nu la o petrecere „posh”, cred că a fost termenul folosit de el.
    În schimb, David nu este foarte interesat de turneul lui Waters care va trece şi prin Budapesta. 850 de RON, nu mi se pare o sumă imposibilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card