Se dau urmatoarele: un cartier cu 100.000 de oameni, o intersectie ultra-aglomerata la orele de varf, o piata agro-alimentara, un parc superb, si intre toate acestea un teren viran de 8.2 hectare, supranumit ‘Maracana’, aflat chiar pe malul lacului, in coasta parcului.

Se mai da si o megainvestitie facuta de doua firme europene foarte mari, si rezultatul in 2011 e asta:

Acuma, pentru ca eu locuiesc intr-unul din blocurile alea lungi din dreapta imaginii, cum naiba sa nu ma bucur?!?! :)

parklake_plaza.jpg

O sa fie cam nasol cand cele 2500-3000 de masini care vor sosi in fiecare seara pentru Mall si cele alte 1000 de masini care vor sosi in fiecare seara pentru cele doua blocuri turn de 20 de etaje se vor ingramadi toate prin intersectia si asa sufocata de la Ramnicu Sarat, dar daca Primaria se va misca cu spor si va face deja de pe acum alei de acces dublate pe langa cimitir…

Nice, very nice. I’d put my money on this.

LATER EDIT: Din filmul prezentat totul arata belea!

http://www.caelumdevelopment.eu/parklake.php

Tagged with:  
Share →

3 Responses to Parklake Plaza vine in Titan, la Ramnicu Sarat.

  1. robert_bitza says:

    eu personal as vrea sa ramana asa cum este. pt mine spartacul a fost locul un imi petereceam mare parte a vacantei de vara. plus ca srica si foarte-frumosul parc i.o.r . stima si respect!

  2. olala says:

    superb inca un mall ridicat pe spatii verzi. iubesc romanica si urasc austria sau elvetia (pentru ca boii aia au prea mult spatiu verde). sa curga raurile de masini, pitzi, manele si noxe prin cartierele rezidentiale! ole!

  3. zvoner says:

    Relax, nu se mai face. Nu in urmatorii 5 ani, cel putin. Maidanul ala e inca acolo, gunoaiele la fel. Si parcul e inca acolo, acum cu 95% mai verde dar si cu 15% mai restrans (alei si pietruire la greu, combinate cu gazon irigat = un parc aseptic care mie unul nu imi mai spune nimic).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card