Am apucat sa vad zilele acestea, fiind tot timpul pe drumuri, o altfel de Romanie. Una in care niste antreprenori nebuni din turism au reusit sa creeze niste locuri comparabile oricand cu cele mai bune oferte din strainatate. Una in care oameni care isi tocau nervii odinioara in media s-au ‘retras’ pe pozitii de PR si de coordonatori ai unor proiecte superbe. Si nu in ultimul rand una in care comunitatea locala are de beneficiat masiv de pe urma acestor antreprenori.

Unul dintre aceste locuri este Pensiunea Albota din Arpasu de Sus, langa Sibiu, spre Fagaras; al doilea este complexul Green Village din Delta Dunarii, situat in Sfantu Gheorghe, langa gura de varsare a Dunarii in mare.

Despre ele voi reveni cu amanunte pe xplorio. Tot ce pot spune insa este ca oamenii astia mi-au dat o speranta. Si anume ca nu e totul pierdut in tara asta.

Share →

One Response to On the road…

  1. artistu says:

    Problema grava si mare, e ca oamenilor astora li se pun bete in roate. Si se profita la maxim de bunul lor simt. Asa ca in aceste conditii ei au doua solutii:
    * Oro devin jnapani si jmecheri ca toti ceilalti
    * Ori se lasa pagubasi! :( (

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card