Nu credeam c-o s-o mai vad si pe-asta, nu la 20 de ani dupa Revolutie.

Marius Tuca, etalonul jurnalismului romanesc, s-a pus nenica si a scris un Omagiu. Pentru voi aia mai tinerii, Omagiu se numea o ditamai cartulia dedicata Tovarasului (iar daca nu stiti nici cine era Tovarasul, cu T mare, atunci plecati naibii de-aici), in care tot felul de lingai sinistri ii aduceau ode, poezele si alte limbi cu dungi maronii acelui jumatate om jumatate dihor care a ruinat tara asta in 25 de ani de domnie.

Atata doar ca Omagiul 2009 este adus unui Crin, cu numele de familie de dictator. Mie imi place cel mai mult ilustratia din pagina Jurnalului National unde este adus acest Omagiu. :)

Domnuu’ Tuca. Alooo, se audee? Noi va pretuiam si va stimam. Sa-l sunam pe Rebengiuc sa va dea un sul de hartie igienica? Ce crinul meu v-ati apucatara sa il lingeti pe toate partile pe Crinisor, a.k.a Stupidel printre prieteni? Au nu stiati ca Obama al Romaniei, ca sa fie real, trebuie musai sa fie un tigan ungur, iar pe deasupra sa nu fie atat de prost?

Mda. Dupa un marinar sasiu, s-ar putea ca toata Romania sa se-nchine unui Crin. ‘R-ar crinului de treaba, astazi ji maine!

Share →

4 Responses to Omagiu 2009

 1. TheBride says:

  Care Crin nene? Crezi ca ajunge in turul doi?

 2. zvoner says:

  In Romania orice e posibil. Vaz ca organele de presa au inceput deja sa-i sufle-n… petale.

  Io i-as ura lui Tuca ceva in legatura cu un pistil, dar sunt un domn si ma abtin.

 3. mil says:

  Prost, adica opusul lui inteligent…”pe ce te bazezi”?

 4. zvoner says:

  Mil, imi sunt de ajuns cateva minute ca sa-mi dau seama daca un om este prost.
  La mine ‘prost’ nu inseamna atat lipsa de inteligenta, cat lipsa contactului cu realitatea si incapacitatea de a o percepe si prelucra ca atare.
  Crin, alaturi de toata sleahta de politicieni romani, NU ARE CONTACT cu realitatea. El are contact doar cu smenurile politicianiste.
  Le urez moarte placuta si sa ma pupe pe crin, eu nu-i votez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card