Faceti cunostinta cu Le Porge. O mica localitate situata in nord-vestul orasului Bordeaux, aproape de tarmul Atlanticului. Nu e o localitate turistica, desi are o plaja enorma, cu valuri suficient de mari pentru a se face surf. Nu e o localitate bogata, dar e cu siguranta linistita. La fel ca filmuletul de mai jos, facut de unul dintre locuitorii din Le Porge.

Winter Day from stef on Vimeo.

Oare cum o fi sa te dai cu parapanta in weekend sarind de pe cea mai inalta duna de nisip din Europa (duna Pyla, aflata la cativa kilometri mai la nord), sa faci surf dimineata devreme inainte de a te apuca de lucru sau sa te plimbi pe plaja fara a fi deranjat de manele, cocalari si alti nepoftiti? Oare sunt caini famelici in Le Porge? Oare oamenii alearga bezmetici sa ajunga la serviciu in Le Porge (sau in Bordeaux-ul apropiat)? Oare sunt la fel de nevrotici ca bucurestenii sau la fel de lunecosi si smecheri ca mangalezii nostri? Oare au Q7 in Le Porge? Oare trec pe rosu in Le Porge? Oare e saracie in Le Porge?

Session Parapente from Cannabouis on Vimeo.

Nu stiu.

Tot ce stiu e ca acolo se traieste o altfel de viata. O viata in care pe site-ul primariei e un anunt ca s-a gasit un iepuras pierdut.

Just think about it.

Tagged with:  
Share →

3 Responses to O altfel de viata

 1. johnny says:

  Sunt destule sate de vacanta mai la sud. Pe malul Atlanticului apa e mai rece, in iunie (cel putin anul asta) inca nu poti intra sa faci baie.
  Ce e caracteristic satelor de vacanta? sunt extrem de aerisite, casele erau la cateva sute de metri de plaja iar plajele… late de zeci de metri.
  (Moliets, Leon, Contis Plage)

 2. ipo says:

  Un loc in care sa iesi la pensie la 40 de ani, sa-ti traiesti viata din nou, a doua oara.

 3. gopo says:

  aaaaaa, punct. aici vreau!
  sa apuc sa ma dau cu parapanta macar la 40 de ani…
  sa nu mai am senzatia scurgerii timpului pe tampenii cu deadlineuri.
  mai sapati! alte suggestii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card