Yep. Blogzoner are trei saptamani, are doar functiile de baza, buguri pe IE, niste mici inconveniente de conceptie si e inca beta, dar incepe sa atraga atentia.

The Franchise King, Joel Libava, este pe Blogzoner. Joel este numarul 77 in top 100 business blogs in SUA. Cum este abia al doilea american care si-a pus blogul pe harta, eu zic ca este un bun inceput. :)

Omul scrie pe o nisa la care eu unul nu m-as fi gandit: francizele. Iata un exemplu elocvent despre cum poti sa ai un succes zdravan alegandu-ti cu grija o nisa pe care o stapanesti.

La fel de interesanta este deschiderea pe care o au astfel de oameni fata de orice e nou.

Vorbind despre bloggerii romani, salut prezenta Andressei, a lui Buddha, Clickio si a lui eCostin pe Blogzoner, asta ca sa vorbesc doar de bloggerii cu trafic substantial. Dar exista mult mai multi oameni interesanti si importanti inscrisi deja (cum ar fi Liviu), iar in zilele care urmeaza ne vom ocupa de fiecare in parte.

Unde? Pe blogul lui Blogzoner, fireste :)

Tagged with:  
Share →

One Response to Nr. 77 din Top 100 Business Blogs pe Blogzoner :)

  1. [...] dintre americanii care au hotarit sa se puna pe harta Blogzoner este Joel Libava, blogger si expert in francize. Am mai scris de el, acum insa i-am luat un interviu, pe care il [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card