Amenintandu-l pe Apollinaire si mai ales urmarindu-l pe strada si facandu-i fotografii, Noua Dreapta isi arata adevarata fata. Misto ar arata tara condusa de o tagma de moroni care nu concep ca altcineva poate crede, gandi si vorbi altfel decat ei.

Cele mai mari crime din istorie s-au facut de catre gloate subeducate, la indemnul unor rafinati intelectuali care le-au manipulat dupa cum au vrut. Si mai toate, doar pentru ca ‘dusmanul’ gandea, credea sau – infamie! – vorbea altfel. Daca respectivul, cum ar fi Constantin Tanase, ii mai si ironiza, atunci trebuia musai sa fie omorit. Desfiintat fizic.

Iata un lucru pe care nu-l voi putea intelege niciodata: apetenta omului de a omori, de a lichida fizic pe un alt om a carui singura vina este diferenta. Fanaticii musulmani pun pret pe capul scriitoarelor care denunta asuprirea femeii in tarile arabe, comandandu-le moartea. Alti fanatici musulmani injunghie si ucid scenaristi, scriitori si caricaturisti, pentru suprema jignire adusa sentimentelor lor. Fanatici crestini se strang in gloate pentru a ataca cu pietre minoritatile religioase care indraznesc sa creada un pic altfel. Odata ajunse puternice, si aceste minoritati religioase incep sa-i persecute si sa-i elimine social pe membrii care indraznesc sa creada altfel. Fanaticii comunisti isi denuntau pana si parintii!

In Romania secolului XXI poti fi urmarit pe strada, fotografiat si apoi amenintat cu eliminarea fizica pentru ca indraznesti sa crezi, sa scrii si sa vorbesti altfel. Sinistra imagine care arata haul psihic in care se afla astfel de indivizi.

Am stat prea mult timp drepti in legionarism, carolism, antonescism si comunism ca sa mai stam drepti si intr-o tara care face parte din Uniunea Europeana. Noua Dreapta, fie ca a initiat, fie ca tolereaza astfel de apucaturi ale membrilor care vorbesc in numele ei, nu face decat sa-si arate adevarata fata: una hidoasa, cu mustacioara neagra peste buze si parul lins pe cap.

Cum insa Putin tocmai ce a infiintat un fel de hitlerjungend, ce sa ma mai mir intr-o tara ale carei modele politice de succes sunt ‘oamenii puternici’ basescieni sau becalieni?!

Sunt insa chiar curios daca Politia va lua masuri drastice impotriva acestui mod de a teroriza cetatenii Romaniei. Apollinaire, indiferent daca ne place sau nu ce scrii: suntem alaturi de tine!

Share →

2 Responses to Noua Dreapta si imaginea Romaniei drepti

 1. ion says:

  Acest articol este tendentios si neverificat. Singura sursa a acestui eveniment fiind site-ul “bloggerului” (de parca ar fi o meserie sau vreu statut in societate). Ba mai mult este o minciuna: – utilizatorul care l-a amenintat nu a declarat niciodata ca al fi membru al ND: poate ca este sutinator, poate ca nici nu exista. Pe un forum oricine poate sa scrie orice. Acele mesaje puteau fi scrise de Appolinaire insusi! – amenintarile nu au fost unidirectionale, blogerul antrenandu-se in amenintari de acelasi gen la adresa utilizatorului in cauza – pozele primite de blogger sunt facute de o cunostinta de a sa, careia i-a dat cartea de vizita (si adresa de mail!), in fata cladirii unde se desfasura evenimentul ND (de unde a pornit toata povestea). Aceste poze i-au fost trimise pe mail fara titlu de amenintare, ci doar pentru ca … erau facute in fata cladirii si blogerul aparea in ele. Din toate acestea Appolinaire a scornit o poveste cum ca ar fi urmarit si terorizat de Noua Dreapta! O mare minciuna l! inainte sa publicati asta, ati incercat macar sa verificati informatia? asa puteam sa scriu si eu ca geoana m-a amenintat pe internet ca ma omoara?!?

 2. zvoner says:

  Ma bucur ca totul nu e decat o scorneala a lui apollinaire, care s-a amenintat singur si care l-a rugat pe un prieten sa-i insceneze o urmarire foto pe strada.
  Ma bucur si mai mult ca Noua Dreapta nu are nicio legatura cu aceasta falsa urmarire si aceste false amenintari.
  Cat despre geoana, daca ar recurge la amenintari ar fi cam …prost, nu? :)

  ps.
  nu sunt institutie de media, asa ca aici se regasesc pareri personale. care pot sau nu fi obiective si apropiate de realitate :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card