Mda. De trei zile nu intelegeam de ce nu pot trimite niciun mail prin contul de la rdslink.

Cum serverul lor de mail are bunul obicei sa pice cand ti-e lumea mai draga, am zis ca s-a busit si de data asta. Trece o zi, trec doua, aceeasi problema. Hm. Sa fie oare ceva asa de grav?

Azi zic sa pun mana pe telefon. Apoi imi aduc aminte de ce suport de r***t au cei de la RDS si renunt. Ma duc pe pagina de suport de la rdslink sa vaz ce-i cu mailul, poate au dat un anunt ceva. Nimic.

Intru la FAQ si ma minunez: da, au schimbat adresa serverului de mail. Nu mai e mail.rdslink.ro, este pop3.rdslink.ro pentru incoming mail si smtp.rdslink.ro pentru outgoing. D’aia Outlook-ul ciuciu trimis mailuri. Ca de primit, prin nu stiu ce minune, primea.

Cata nesimtire trebuie sa ai sa schimbi o adresa esentiala pentru comunicarea prin e-mail a sute de mii de abonati SI SA NU O ANUNTI?!?!?!? Chiar atat de greu le era sa dea o mizerie de email la fiecare adresa de mail din baza lor de date nenorocita in care sa spuna: bai sclavilor pe plantatie, bai fraierilor, bai astia care ne dati banu’: o sa schimbam adresele serverului de mail. Uite, va dam mail cu o luna inainte, apoi si cu o saptamana inainte, si cu o zi inainte.

Ti-ai gasit.

Pentru comparatie: godaddy.com ma anunta la fiecare doua zile, de vreo trei saptamani, ca imi expira un domeniu .com peste vreo luna. Ba inca de vreo ceva zile mi-a facut si o superoferta de pret, doar-doar oi reinnoi domeniul. Cu sase bucsi, nu 18, cat e standardul. Si o sa dau sase bucsi pe el, doar pentru ca m-a asaltat godaddy cu mailuri, desi habar n-am ce mai pot face cu domeniul ala.

So: Godaddy = Feerie, RDS (link) = MyZerie.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card