Via Andressa, aflu de gestul mizerabil facut de Neculai Ontanu, primarul sectorului 2.

Nu, nu e vorba de avionul de la D-na Ghica, e vorba de gestul de a obliga o femeie de serviciu de la REBU sa-si stinga tigara in propria-i palma, si de a-i strange bine pumnul pentru ca femeia sa simta pe pielea ei “ce inseamna sa nu muncesti”. Ce este mai grav: televiziunile nu s-au ‘sesizat’ cu privire la acest comportament, de parca ar fi ceva amuzant sau macar acceptabil. De ce? Doar pentru ca aia era o tiganca?!

Am un singur cuvant pentru acest comportament de babuin: DEMISIA!

Share →

6 Responses to Neculai Ontanu, tortionar pe plantatie

 1. Lolek says:

  …mi se pare cu atat mai jegos cu cat unul care nu-i in stare sa-si faca treaba da lectii altuia care… ia o pauza (Animafilm prezinta).

  Sectorul 2 e de departe de, sa zicem, sectorul 3, …langa care se afla.

 2. Lolek says:

  scuzati primul post, era “sectorul 2 e cam departe de “.

 3. mil says:

  Fumatul ucide, aia e!

  si apoi stimati cetateni, mai bine stingator de tigara in palma decat imobiliarist, schimbator de borduri, vanzator de parcuri si imobiliarist, ca alti primari…eu zic ca mai bine.

  Apropo, cica pana la urma si-a stins-o in propria palma deci sa nu facem din tantar ramasar…Iar blocu’ de langa Catedrala Sf. Iosif ii ca o tigara stinsa pe obrazul capitalei…

 4. zvoner says:

  mil, data viitoare cand nu o sa mai fiu de acord cu tine, sa mor io daca nu iau o tigara aprinsa si ti-o sting in palma.

  Uite asta ma stupefiaza pe mine. Reactia unui popor vestic ar fi fost sa ceara demisia urgenta a respectivului individ, pentru ca gestul este nu doar inuman, indiferent ca s-a ars sau nu si el, ci este absolut ilegal si cu un total dispret fata de functia insasi.

  Reactia romanilor, chiar si a celor de la care nu ma asteptam, e urmatoarea: ei si ce mare rau i-a facut, sunt altii si mai rai.

  Sunt altii si mai rai, evident, ce puii mei sa ne pese de tiganca aia nenorocita, care mai si radea, fir-ar a dracului de tiganca astazi si maine, nu?!

  >:(

 5. Ivan Turbionica says:

  Fratzicilor, am ramas stupefiat cand am vazut fapta de vitejie a Minunatului broscoi/Primar la sectorul 2.

  E bine, pentru ca se creeaza un precedent in care oamenii cu bani pot fi filmati in timp ce comit abuzuri sau acte violente fara sa li se intample nimic!

  Va mai amintiti de agariciu ala care i-a tras un pumn in fata unui suporter pe stadion in timp ce era filmat cu tzashpe camere? Parca era un neoficial de la Steaua ? Macar ala am inteles ca a dat niste bani pentru fapta lui. Mucea asta e bugetar si cam stramptorat banuiesc, si nu o sa dea nimic.

  Huaaa umflatule !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card