Via Adrian Mironescu pe Twitter: blog despre nasterea lui Twitter.

Emotionant :D

ps. ca o parere personala… incep sa urmaresc din ce in ce mai putini oameni pe Twitter. Prea multa galagie, prea mult spam, prea multe raspunsuri care ar trebui sa fie private si care sunt publice.

In plus, vreau sa pot vedea clipurile video direct in Twitter, vreau sa pot asculta bucatile muzicale direct in Twitter, vreau sa vad pozele direct in Twitter, vreau ca orice mesaj care incepe cu @cutare sa se duca direct in mesajele directe, vreau sa am 200 de caractere in loc de 140, vreau ca functia de chat sa fie separata de sirul tuturor mesajelor si mai ales: vreau sa vad un Twitter romanesc care sa aibe toate astea!

Imi este absolut clar ca Twitter (sau o forma bazata pe el) va fi mijlocul principal de comunicare de maine. Si cand zic maine zic 2011-2012.

UPDATE: De ce uram Twitter :D

Share →

5 Responses to Nasterea lui Twitter

 1. pencea says:

  In afara de ultima dorinta, pentru ca eu ca simplu utilizator nu sunt interesat de geografia birourilor, le impart pe toate.
  ba mai mult, am inceput si eu sa simt aceeasi nevoie de a reduce numarul persoanelor cu care imi spal rufele. doar ca eu am fost mai drastic si in loc sa filtrez (pentru ca sunt vreo 20 de persoane carora le duc dorul) am sters contul. acum l-am reactivat si inca nu m-am hotarat ce sa fac mai departe.

 2. zvoner says:

  :D lol, pai in afara de a da follow la twitter.com/thezvoner, alege-ti doar oamenii care te intereseaza cu adevarat.
  Sa vezi ce misto va fi :)

  Treaba cea mai buna va fi atunci cand in lista de twitter (sau cum se va chema ala de-i va lua locul) vei avea o lista cu oamenii de business si o lista cu prietenii apropiati.

  Ca e misto sa citesti ca un prieten apropiat admira panorama in Elvetia, dar total neinteresant sa vezi selfpromotionul facut de cineva la ultimul partz tras pe blog :P

 3. pencea says:

  Am facut fara ezitare pasul 1 propus de tine :)
  La pasul doi m-am abatut putin, pe o cale nascocita de mine. Sunt curios daca va rezolva macar partial lucrurile

 4. TheBride says:

  Eu am deja vreo 24 de oameni pe care ii urmaresc din ratiuni de prietenie sau business si recunosc faptul ca a devenit din ce in ce mai greu sa ii urmaresc. Mi-ar placea sa ii pot imparti pe grupuri. Deocamdata nu sterg contul:P

 5. kingquizz says:

  Oricum, niciodata nu am inteles utilitatea acestui serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card