Muralul din București, care a iscat o întreagă controversă din cauza prezenței unui Satana de culoare verde, a fost refăcut astăzi, conform indicațiilor Bisericii.

Așa cum puteți vedea mai jos, muralul care îl înfățișa pe un Sfântul Gheorghe stilizat omorând un Satana de culoare verde a fost înlocuit de o frescă mult mai pe placul enoriașilor care fuseseră deranjați de prezența unor „drăcușori pe pereți și un Sf. Gheorghe care are față de extraterestru”.

Mural_Bucuresti

„Așa e mult mai bine”, a afirmat preotul paroh. „Noua frescă o putem înțelege, e pe placul nostru și al enoriașilor noștri. Mulți dintre ei se închină mai cu sârg de când a fost înlocuită blasfemia de dinainte, se roagă fierbinte la acest perete, se vede schimbarea după doar câteva ore, e o minune dumnezeiască”, a conchis acesta.

Muralul nou poartă titlul de „Adevărata credință a poporului român dreptcredincios” și a fost executată rapid, în aplauzele trecătorilor care mergeau spre biserică. Există însă pericolul ca ANAF-ul să verifice dacă proprietarii casei au emis bon fiscal și dacă au plătit CASS pentru banii pictați pe perete, deși aceștia au afirmat că, fiind vorba de o pictură bisericească de data asta, nu se va mai pune problema impozitării în vreun fel a operei artistice.

Tagged with:  
Share →

2 Responses to Muralul din București a fost refăcut conform indicațiilor Bisericii

  1. gabi says:

    dar nimic nu se compara cu sunetul reclamelor mediafax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card