Iata un studiu de caz despre cum poti sa dai cu mucii in fasole rau de tot.

Un destept de la Monster.com, cel mai mare site de joburi (inclusiv din Irlanda) trimite un spam la vreo 100 de companii in care prezinta serviciile firmei. No problem, legea permite atat acolo – cat si aici – trimiterea unui singur mesaj de acest gen. Mesajul ajunge si la firma unui blogger. Nu din A-list, dar important, nonetheless.

Problema apare atunci cand respectivul este contactat de blogger pentru a vedea daca i se pare totusi normal ca un reprezentant al unei companii atat de mari sa spameze adrese de mail. Raspunsul complet agresiv duce povestea direct pe blogul respectivului.

In mai putin de 12 ore treaba este pusa pe digg.com, votata in prima pagina, iar Monster.com incepe sa piarda reputatie. Masiv. Sunt chiar curios cum va decurge mai departe treaba, caci avalansa de-abia a inceput. :)

IATA puterea bloggingului, a site-urilor care agrega informatii de pe bloguri si a comunitatii online. In doar trei zile, toata lumea va asocia numele Monster.com cu “spammer”. Nice? Very nice. Si asta din cauza unui singur idiot. Prick!

ps. remarcati si baletul depus de un angajat loial monster.com in comentariile la articol. Suna cunoscut, nu?!

pps. nu e singurul blogger care ii da in gat. Aici il puteti auzi pe moron amenintandu-l pe un alt blogger prin voicemail. Ouch!

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card