Nu am mai ras de foarte mult timp atat de tare.

Probabil stiti datele problemei. Mihaela Radulescu a luat parte la o campanie anti-fumat, in care a pozat in imbracaminte mai lejera (de fapt ea asa obisnuieste sa apara, si eu unul pot spune ca isi si permite), ba chiar doar in chilotei rosii, pentru a provoca o discutie cat mai ampla cu privire la fumat si efectele sale nocive in plan sexual.

Zoso a luat una dintre pozele campaniei, a modificat-o, si a pus sub ea un mesaj obscen. C’asa poate si vrea el sa faca la el pe blog.

Nimic nou sub soare. Toate pana cand niste monumente de prostie de la Antena2 (unul dintre posturile pe care nu le-am programat pe telecomanda, nu am de ce) preiau fura poza de la zoso, fara sa aibe nici cea mai mica oboseala in a verifica imaginile originale, fara sa le treaca macar prin cap ca un astfel de mesaj obscen NU putea fi aprobat de vreo institutie publica.

Ce a iesit… (pun si eu clipul pentru ca: 1. E un clasic. 2. Zoso.ro va fi probabil picat in mare parte a zilei de maine din cauza traficului):


Evz se repede in a pune intrebarea: cine e mai nesimtit, zoso, sau realizatorii de la Antena2? Prilej cu care traficul intens dinspre evz.ro spre zoso ii crapa acestuia din urma site-ul :)

Eu zic ceva mai simplu. Zoso face ce vrea la el pe blog. Internetul este, slava Domnului, liber. Pre limba lui se ridica, pre limba lui piere. Dar ca tu, producator de emisiune tv, din acelasi grup cu super-vedeta postului, sa nu ai minima decenta sa verifici datele problemei… Jenant.

ps.

Am scris despre asta pentru ca imi amintesc cum, cu 10 ani in urma, Mihaela participa la multe lansari de carte pentru editurile culturale, pentru ca in opinia unora ‘dadea bine’. Ei bine, nu se multumea cu atat, ci chiar citea cartea care urma sa fie lansata, pentru a sti despre ce este vorba. Si nu era vorba despre carti usoare, nicidecum. Este una dintre putinele vedete autohtone care stiu sa vorbeasca o limba romaneasca pura, care sunt in stare sa discute despre orice, care au putere de intelegere. Pentru asta, tot respectul.

Multa lume o percepe pe Mihaela doar ca pe un produs de consum similar Andreei Marin si altor parascovenii asijderea. Gresit. Este o femeie de un alt calibru, care a realizat enorm de multe pentru multa lume, nu doar pentru ea insasi. E adevarat, in ultimul timp isi autodistruge imaginea imprumutand-o la prea multe evenimente si produse. Nu i-ar strica un consilier de imagine care sa-i puna ordine in lucruri, sincer.

Si inchei cu o alta idee. In tari precum Franta, vedetele tv de calibrul Mihaelei sunt indragite si apreciate de public, prin contrast cu contrafacerile care abunda la noi. De aceea si rezista decenii intregi la rand. Doar tabloidele le ataca uneori imaginea, si alea de multe ori la nivel de gradinita fata de linsajul mediatic care se face la noi. Poate ca asta ar trebui sa ne dea de gandit ce fel de popor suntem de fapt. Negativ, mult prea negativ. Terfelim totul si apoi ne miram ca nu mai ramanem cu nimic. De mare rafinament raspunsul Mihaelei la adresa cercopitecilor de la Antena2. Dixit.

LATER UPDATE: Cel mai bine pune punctul pe i Vlad Petreanu.

Tagged with:  
Share →

4 Responses to Mihaela Radulescu fata cu monumentala prostie

  1. alex leo serban says:

    Gresit, domnule! Daca “zoso face ce vrea la el pe blog”, atunci si vedeta luata in balon poate face ce vrea – sa-l dea in judecata, de ex., pt ca zoso ala a folosit imaginea ei (adaugindu-i un mesaj vulgar), nu? Si nu mi se pare normal sa faci asta fara a fi tras la raspundere… in fond, blogul e personal, dar e totusi public, nu?

  2. zvoner says:

    Fara indoiala, fara indoiala. Dar fara sorti de izbanda.

  3. alex leo serban says:

    Atunci, trebuie inasprita legea; voi milita pt asta!

  4. [...] Adevarul Chinezul Evenimentul Zilei dacy StarsStreet Ziare.ro Click.ro Dece Urzi Enkumber Sorin Tudor Fluture Antimiorita O sa mai adaog pe masura ce treaba se ingroasa. LE: S-a ingrosat/latit: Cotidianul Evenimentul Zilei Gandul Voxmania Blogu’lu’Marius Arhi Costin Vlad Petreanu Mircea Scarlatescu Fuck You, Tovarasi! Julie’s Magazine Craiova Online Telepedia.ro mknblog stiri.ROL.ro greenfield Vedete si mondene Kalvin NewsReport Financiarul.ro Conquiztador DeeaStar Profil Virtual Blog.Gardianul.ro joe’s blog alinfarcas.ro Romania Inedit trilulilu Alaturi de Tine romanian worker Urban Iulian Stiri.ro Marius Visan Blogfest Bogdan Ceptureanu zablogger.net Europa FM KISS News 9AM News Ciao.ro Marius Sescu News Iasi.ro Adevarul Oradeanul Nenea Cosmos Evenimentul Zilei – editorialul lui Sorin Tudor Raluca Zamfir Radu Boncea Pahomi zvoner [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card