Lumea comicilor e mica, dar vioaie, ar zice Micutzu, de la inaltimea stand up comediei sale. Ba e prea mare, se pare ca au zis Christian D si Narcotic Sound, asa ca oamenii s-au certat zdravan la o petrecere din curtea unei vile din Corbeanca.

Treaba apoi a ajuns in tabloide, pe principiul nicio cearta fara presa cu ochii mari cascati la fata locului.

De la ce s-au deranjat nu se stie, cert e ca unul dintre cei mai buni comici romani s-a contrat puternic cu unii dintre cei mai de succes producatori de muzica, tot romani. Hm.

Cearta romaneasca, detaliile picante probabil ca abia urmeaza. Poate ni le arata chiar Micuztu la urmatorul sau stand up (chiar, ce mult a prins tipul asta de comedie la romani in ultimii 2 ani!).

Da’ totusi, de la ce s-au certat? Aveti idee?

Tagged with:  
Share →

3 Responses to Micutzu se ia de mamasita celor de la Narcotic Sound

  1. Andrei says:

    Micuztu parea un om de treaba. Am fost la spectacolele lui si am murit de ras. L-or fi scos aia din sarite?

  2. Meeku says:

    Eu cred ca scandalul e inventat de presa, Cosmin e prea linistit de felul lui ca sa sara la cearta. Chiar, el n-a zis nimic?

  3. ioana says:

    Mamasita e un hit afara, numai noi nu stim sa ne apreciem vedetele. De micutzu n-am auzit, le-o fi spus vreo gluma nesarata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card