Cautam informatii despre programul metroului bucurestean pentru data de 9 mai, ziua finalei Europa League. Nu de alta, dar maine plec sa vizitez o fabrica Ford din Saarlouis, iar de intors ma intorc fix in noaptea marelui meci. Iar cand intru, vad asta:

Daca vi s-au umezit ochii de emotie, Metrorex s-a gandit ca ar fi misto sa schimbe denumirea statiilor de metrou de pe traseul pe care il vor urma majoritatea fanilor spanioli catre Stadionul National. Pentru ca, se stie, e foarte misto sa ajuti turistii straini sa faca confuzie intre statiile de metrou ale unui oras care le este complet strain!

Si nu, nu e banc.

Astfel, Piata Victoriei devine Nicolae Dobrin, Obor devine Gica Hagi, Piata Iancului, Llorente iar Piata Muncii, Falcao.

Astept cu interes repetarea de mii de ori a urmatorului dialog:

Spaniol pierdut in spatiu: Perdona, cum ajung la statia Falcao?
Roman aici de mii de ani: Falcao e ma-ta, ma!

Tagged with:  
Share →

3 Responses to Finala Europa League: Metrorex ii trimite pe spanioli la Falcao

 1. Mihai Ghita says:

  Mai nou aflu ca Piata Victoriei e ‘in apropierea’ stadionului national…

  Au vrut sa spuna probabil ca au botezat statiile de pe tronsonul care duce in apropiere de stadion dar le-a depasit capacitatea de concentrare, consumata deja de efortul de redenumire a statiilor.

 2. johnny says:

  :) )

 3. ipo says:

  Ideea genmiala provine de la englezi: http://tinyurl.com/7p39ocm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card