Valeriu Lazarov loveste din nou. Surprize-surprize, de data asta nu avem de-a face cu un show imbecil menit sa ne smulga lacrimi. Nu, nicidecum.

De data asta avem de-a face cu un show imbecil menit sa ne scoata din minti de nervi si sa-i puna pe politicieni sa-si ia, pe rand, jugulara.

Am privit siderat aseara o editie de “Meciul Serii”, in care candidatii la Primaria Generala a Bucurestilor erau asezati in colturile unui ring de box, iar galeriile ii aclamau zgomotos, mai ceva ca la un meci de K1.

Culmea e ca am avut pentru prima data niste candidati care chiar stiau despre ce vorbesc. Si Blaga, si Orban, si intr-o masura mai mica Gusa.

Dar NU PUTEAU VORBI decat 1 minut jumate, caci dupa aia trebuia sa inceapa hahaiala si bubuiala din tribune. Care dura tot atat cat vorbisera astia contracronometru.
Candidatii erau politicosi unul fata de altul, europeneste asa. Lupte de idei, CULMEA! Lupte de programe, CULMEA! Lupte de solutii, CULMEA!

Iar aia de la Realitatea?!?!?!? “Sange, sa curga sange!” “Fiti mai agresivi domnilor!”, “Va menajati”, si o gramada de astfel de indemnuri la poceala. Inclusiv Turcescu, Dragotescu, si bursucul ala cu ochelari al carui nume imi scapa.

Sincer, io daca eram Blaga, la indemnul imbecilului de arbitru-moderator-instigator: “atacati-va oponentul”, ma ridicam si ii dadeam doi pumni in cap si-un ghiul in gura. Lui, nu oponentului.

Frate, in ce tara am ajuns sa traim?!

Oamenii astia chiar aveau ceva de spus, chiar veneau cu planuri, cu solutii, cu idei – bune, rele, habar n-am, da’ tocmai asta vroiam sa vad. Nu de alta, dar aceste planuri, solutii si idei vor fi aplicate intr-o oarecare masura in orasul in care imi duc zilele. Pe banii mei si pe nervii mei. Vreau sa LE AUD. Dar nu in stilul in care un candidat trebuie sa vorbeasca dintr-o rasuflare despre un proiect, pentru ca organizatorii dezbaterii i-au dedicat fix un minut pentru asta.

Da’ toate astea au si ele un deznodamant. O sa iasa Oprescu bine, ca el se pricepe sa dea din gura agresiv fara sa spuna nimic concret. Greata.

Jenant. Cu atat mai jenant cu cat vine din partea unui post pe care altadata il vedeam cu placere. Realitatea TV s-a transformat in rau insa nu doar in privinta acestei emisiuni. Sunt jurnale de stiri pe care eu unul nu le mai pot urmari, atat de mult ma scot din minti prezentatorii. Mai ales Cosmin Prelipceanu si gaina cealalta cu care prezinta stirile.  Iar Turcescu a luat-o razna de tot, e foarte bine ca va merge putintel in Spania, sa-si odihneasca sinapsele.

Domnilor de la Realitatea, rogu-va, nu intrati si voi in show-ul penibil in care s-au scufundat deja cei de la Antena3. Dar bag sama ca e prea tarziu…

Tagged with:  
Share →

6 Responses to Meciul Serii, Realitatea TV, o mare porcarie

 1. Piticu21 says:

  aha, nici tu n-ai inteles care e ideea emisiunii :) )

 2. [...] prostii pe banda rulanta: una alba, alta neagra, una alba, alta neagra… Adrian Mihaltianu suprinde perfect penibilul emisiunii, asa cum o fac si multi alti [...]

 3. Lars says:

  Punct ochit, punct lovit! Incepusem sa cred ca m-am tampit eu, dar vad ca nu sunt singur. :)

 4. bucurel says:

  Halal emisiune: Tatulici un fost lingau comunist judeca evolutia in ring a politicienilor, inlocuindu-l in ultimul moment pe betivul si drogatul de Gheorghe – inlaturat dupa ce a scuipat un politist in fata, in timp ce disperati dupa rating Turcescu si colegii ii indeamna pe politicieni sa se porceasca… totul la televiziunea lui Vantu cel liber si pe banii pagubitilor FNI!… restul pe blog

 5. moshu49 says:

  da, e prea tarziu… :(

 6. Cristi says:

  mda … o sa iasa Operescu :(
  Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card