N-o sa intru in dezbaterea cu marsul gay, ci doar o sa te rog sa-ti faci un test, mostenit de la armata rusa. Iaca. Priveste atent imaginile de mai jos, incearca sa distingi numerele, iar apoi vezi rezultatele.

test.jpg

1. Nu poate distinge numarul din cercul 1. Foarte agresiv, predispus la conflicte, se recomanda exercitii fizice si dusuri reci.

2. Nu poate distinge numarul din cercul 2. Predispus la lacomie, soldatul va trebui sa aiba o ratie sporita, mai multe activitati fizice si sa fie tinut departe de proviziile de alimente.

3. Nu poate distinge numarul din cercul 3. Intelect mai mic decat media, nu poate servi cu echipamente sofisticate.

4. Nu poate distinge numarul din cercul 4. Posibila inclinatie spre violenta, poate fi desemnat lider al echipei sale, pentru ca poate mentine disciplina.

5. Nu poate distinge numarul din cercul 5. Posibil homosexual latent. Poate avea mici accese necontrolate de atractie fata de acelasi sex. Se recomanda prelucrare psihologica.

6. Nu poate distinge numarul din cercul 6. Posibila tendinta spre schizofrenie. Se cer teste suplimentare.

Acum, ca ai facut testul armatei ruse, te simti mai bine in privinta marsului gay? ;)

ps. pentru cine n-a inteles de ce aceasta farsa… Poate ca, fiind pusi vreo cateva secunde in pantofii lor, ii vom privi un pic mai altfel.

Share →

2 Responses to Marsul Gay si tu

  1. artistu says:

    Deci 5-ul era pus la misto! ma sincer sa fiu cu ei nu am nimic, am ceva cu expunerea gesturilor lor, dar si al celor hetero de tandrete in public. Atat doar! ;)

  2. zvoner says:

    Complet de acord. Culmea e ca si pe ei ii supara. Travestitii aia sunt doar o foarte mica parte dintre gai.
    Si n-o sa incetez sa ma minunez la operele lui Michelangelor, da Vinci sau Ceaikovski doar pentru ca le placea sa si-o traga cu barbati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card