Bon, desi in campania de Blogvertising initiata de Ionut Oprea promisesem ca voi scrie despre serviciile celor de la Marketonline, m-am abtinut sa fac asta pana nu intram in interactiune directa cu ei.

Desi treaba s-a intamplat deja de vreo saptamana, scriu acum despre scurta experienta cu acest magazin online.

1. Browsat la ei pe site si pe site-urile concurente pentru un Canon S5IS.

2. Observat cu surprindere ca are pretul cel mai mic dintre site-urile urmarite (si eu am mai cumparat cu succes de pe dm.ro). Facut cont rapid, site-ul se misca bine, gasesti repede produsele.

3. Reintrat dupa trei saptamani ca sa si iau produsul, surpriza, intra si un card de 1GB in pret (marit usor intre timp). Nice. Cum era cadou, mai putin nice pentru mine, da’ castigatorul premiului pus in joc pe drive-test avea de ce sa se bucure. :)

4. Efectuat comanda. Asteptat telefon. Primit telefon de confirmare, primul bemol: as dori sa platesc cu cardul… Nu se poate. WTF?!?!?!?

5. “Aveti POS la sediu?”. Nu avem. Nah, big buba oameni buni, NU puteti avea un magazin online si sa nu acceptati plati cu cardul. Vorbiti cu baietii de la epayment, stiu ca va scade din profit, da’ e cam musai sa aveti plata online. In cel mai rau caz macar POS la sediu, sincer…

6. Al doilea bemol: vroiam sa cumpar eu aparatul, dar obiectul in sine sa fie trimis in Craiova. Curierul ff scump… Plus ca nu exista posibilitatea sa faci un cadou prin marketonline, adica omul caruia ii este destinat doar sa primeasca obiectul si gata.

7. Comandat in fine aparatul, primit obiectul dupa 24 de ore, adus la usa. Nice. Platit cash. Not nice.

8. Contactat personal firma de curierat, trimis in Craiova. Primit in 24 h, castigator concurs fericit.

Rezumat:

Ce-mi place la marketonline: interfata, navigarea, preturile.

Ce nu-mi place la  marketonline: nu aveti plata prin card online, nu aveti POS la sediu, nu puteti trimite un obiect cadou.

Ce e musai sa faceti: POS la sediu, posibilitatea trimiterii de cadouri fara ca destinatarul sa fie facturat. Stiu ca asta v-ar duce preturile in sus, da’… e cam musai.

Voi mai cumpara de la marketonline? 98% da, in masura in care voi avea cash si diferenta de pret va justifica asta. Dar altii se vor opri la faza cu cardul, sa stiti :)

Share →

2 Responses to Marketonline, asa da si asa nu

  1. MarketOnline says:

    Extrem de pertinente si corecte comentariile. Vom implementa toate cele 3 sugestii.

  2. zvoner says:

    Uite asta imi place la voi, ca sunteti foarte deschisi la sugestii! :)
    Asta, plus cei 9600E dati la cercetasi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card