Iata parerile la cald ale unui participant al firmei noastre la trainingul marketingforum/Picant pentru incepatorii in ale marketingului. Si nu, nu e nici reclama, nici atac.

“Ce inseamna un training la Marketingforum/Picant? Fara a avea pretentii de mari pedagogi, tinerii care le organizeaza sunt profesionisti care incearca si reusesc sa-si aplice experienta la teoriile altminteri sforaitoare si plictisitoare din facultatile de profil. L-as recomanda oricarui student la marketing care vrea sa arda etapele.

Trainingul se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, in care punctul forte il reprezinta relationarea intre cursanti. Materialele oferite sunt pertinente si se incearca o aplicare a lor, dar din pacate (sau din fericire), discutia se raporteaza si la nivelul cursantilor. Asta inseamna ca fiecare curs va avea nivelul sau propriu, strict dependent de cel al cursantilor.

Locatia (Best Western Parc Hotel) e foarte bine aleasa, conditiile decente, pretul cam piperat dar te alegi si cu un curs tiparit care rezuma cam tot ce ai invata in trei ani de facultate. Un curs bun pentru incepatori, dar si pentru aceia care fac marketing de mai mult timp insa nu sunt neaparat familiari cu terminologia din bransa”

Si as adauga si eu: mai ales pe specializari gen marketing eu deja nu mai vad rostul unei facultati in care timp de trei ani inveti teorii in mare parte revolute. Asta daca mai inveti, caci stim cu totii cum se face astazi o facultate.

As milita oricand pentru inlocuirea acestor tipuri de invatamant stupid si limitat cu traininguri de cateva luni, care sa includa practica multa in companii si care sa ii permita unui debutant in domeniu sa-si insuseasca termenii si principiile de baza foarte rapid. Lumea se transforma dramatic, iar sistemul de invatamant de la noi ramane mereu cu doua decenii in urma.

Si un cuvant despre Marketingforum: oameni buni, faceti ceva cu site-ul ala al vostru. Este absolut infiorator de trist, si e pacat de trainingurile voastre care sunt dupa cate se pare ok sa fie prezentate cu un astfel de… nici n-am cuvinte sa spun. Ok?

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card