Toata blogosfera vuieste de ‘inchiderea’ primului blog .ro din cauza celor scrise in el.

Asta dupa ce IAB-ul romanesc a dat cu oistea-n gard, trezindu-se cu un anume personaj pe post de presedinte IAB Romania in fata IAB Europe, desi romanii alesesera pe altcineva.

Cum Marius Pahomi a descoperit impostorul si a dat asta la el pe blog, anume personagii din conducerea IAB Romania s-au basicat atat de tare incat i-au trimis o soparla de jos in sus si apoi de sus in jos care i-a intrat direct pe gat lui Pahomi. Zice lumea rea ca Ciprian Stavar ar sta in spatele ‘reinventarii’ blog-ului lui Pahomi. Intamplata, intamplator, odata cu tragerea pe linie moarta a proiectului Imagoo.

Intrebarea este insa alta: de ce neaparat Stavar sa fie in spatele inchiderii blog-ului lui Pahomi? Si cum anume poate fi cineva fortat sa-si inchida blog-ul? Cand ajungi la un anumit nivel de profesionalism in domeniul in care lucreaza Pahomi, iti mai poate pune pumnu-n gura cineva? Iti mai poate lua cineva jucariile? Iti mai poate dicta cineva ce sa faci? Si-a inchis cumva vivi blog-ul, cand vroia Ciprian sa i-l inchida?

Pana una-alta, capetele luminate din online-ul romanesc s-au cam infierbantat, fiecare in felul sau. Hm. Nimic nou sub soare.

Morala: in Romania nu conteaza cine descopera adevarul, conteaza sa avem pumnul suficient de mare ca sa i-l bagam in gura. In acelasi timp, si tot in Romania, e cel mai usor sa deschidem gura laarg si sa primim, calduros, pumnul.

Bunul simt vs. incompetenta: 0-1. Reinventare vs. curaj 1-0.

Iata asadar si stirea grafica a saptamanii, pe zvoner.ro (va fi pusa pe blog in fiecare duminica seara). Nu ne dati in judecata, este un pamflet. (yeah, right!)

 Pahomi fata cu reactiunea

Share →

One Response to Marius Pahomi isi ‘reinventeaza’ blog-ul

  1. [...] Cam greu sa le putem combina intr-o singura imagine care sa tina drept comentariul grafic (promis) al saptamanii, dar iaca, credem ca am [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card