Probabil cea mai extinsa campanie de pana acum pe bloguri, ramane de vazut daca va fi si cea mai eficienta. Pe scurt, Kinecto a gandit pentru LG o campanie care combina mai multe medii, atat online cat si offline.

Campanie LG

Offline-ul a fost ieri, cand Loggia a fost plina de bloggeri (destui si din A-list) care au stat la un pahar de vorba si s-au distrat la concursurile organizate de LG. Online-ul abia incepe, caci va dura 1 luna. Pe twitter s-a vorbit deja destul, sunt chiar curios ce succes vor avea concursurile, caci premiile sunt destul de importante (televizoare wide de la LG). Nu stiu daca includerea lui Dobrovolschi intre bloggeri va duce si la o parte de promo pe radio (nu-l ascult pe Dobro, sorry).

Ce stiu e ca imi place conceptia campaniei, imi place ca implica mai multe medii (si nu e doar un concurs cu premii aruncat pe online) si ca cere destul de multe de la cei inscrisi (o alta problema a concursurilor online, evitata de data asta). Ce nu-mi place e video-ul de pe site-ul concursului, care porneste tare si by default, nu la mouseover. A, si ca n-am castigat eu aseara DVD-ul ala :P

Have fun!

ps. Mie imi place cel mai tare concursul lui Victor Kapra, care ne provoaca sa mergem pe strada noastra si sa aflam povestile celor care locuiesc aproape de noi. So… :)

pps. Pentru inceput, pana fac filmul pentru Kapra, m-am inscris la Concursul LG pe BobbyVoicu
blogul lui Bobby Voicu. Astept la schimb sa castig LG LCD LH5000 de un metru pus in joc :D !

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card