Bon, asa cum va spuneam, plecam pe unde vedem cu ochii o saptamana. Adica pana la Salonul Auto de la Geneva 2011, unde o sa stau de vorba, printre altii, cu product managerul BMW Seria 1, cu seful de design MINI, cu omul care se ocupa de conectivitatea BMW, cu doi nemti care au grija de designul Corsa si Zafira, precum si de succesul noului model electric Ampera, dar si cu omul care a desenat Bugatti Veyron si o multime de modele Audi iar acum deseneaza pentru Skoda.

Dupa Geneva urmeaza cateva zile prin Alpi, pentru racorirea creierului. Apoi, reporneste la un nou nivel cea mai tare campanie romaneasca de promovare interna a tarii si atractiilor turistice romanesti. Asa ca ajung pe 6 seara acasa iar pe 7 plec din nou o saptamana la drum, de data asta prin Romania. Despre campania asta, putintel mai incolo.

Pana atunci, directia Geneva!

Tagged with:  
Share →

One Response to La Geneva 2011, birjar!

  1. raducu says:

    Locatiile sunt excelente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card