Scuze pentru titlul lung, insa e titlul saptamanii (si lunii – nu zic al anului, ca mai urmeaza altele mai mari) pe IT. Bineinteles ca va fi ignorat de mass-media, caci romanii de la Avangate nu taie si nu violeaza pe nimeni.

Despre ce e vorba: Intel a dorit sa aiba o platforma prin care creatorii de software bazat pe hardware Intel sa isi poata ‘expune’ marfa, gasind mult mai usor clienti. Dar si prin care clientii sa poata gasi intr-un mediu profesional si certificat aplicatii dedicate nevoilor lor (legate tot de platformele Intel). Pe scurt: Intel Business Exchange. Dar sa aiba si o versiune europeana.

Cine le-a facut engine-ul, cine le ofera hostingul, cine le proceseaza platile si cine executa procesele din cadrul acestei platforme europene? Avangate. Romanii de la Avangate, parte a grupului Gecad.

Sunt curios cat de neobservata va trece si treaba asta, pe langa nikitele si basescii care ne ocupa ecranele de criza.

Share →

One Response to Intel face platforma de Business Exchange cu romanii de la Avangate

  1. Sorin says:

    Si ca o, sa spunem, ironie a sortii, (dar si ca o confirmare, pana la urma, a fortei IT-ului romanesc) intre produsele de pe prima pagina troneaza fostul concurent, BitDefender :) .
    Oricum, se poate adauga si asta cu succes la postul “Numai de bine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card